Europapremiere for flaskeprinter

PUBLISERT: 10 januar 2019
OPPDATERT: 10 januar
ACG Fyrtal henvender seg både til reklamebransjen og industrien med sin nye flaskeprinter 3Sixty.

Det blir europalansering når ACG Fyrtal viser frem sin helt nye dSign 3sixty uv-flaskeprinter. Forhåndsordrene har allerede begynt å tikke inn.

ACG Fyrtal retter seg først og fremst mot reklameartikler-bransjen med sin nye flaskeprinter, men har også øynene mot industrien der det stilles høye krav til produksjonshastighet og styrke, sier Jesper Devrér, salgssjef hos ACG Fyrtal nå foran Sign&Print Scandinavia.

Jesper Devrér, salgssjef hos ACG Fyrtal.

– Vi Europalanserer vår helt nye dSign 3sixty UV-flaskeprinter. dSign 3sixty er vårt eget varemerke og den revolusjonerer hele printindustrien for flasker. Den er ekstremt rask og printer med en enestående kvalitet. Med denne henvender vi oss mest til reklamebransjen men også mot industrien der store krav stilles til høy produksjonshastighet og holdbarhet.

Med seg på messen har de også Sveriges mest solgte lasergraverer Spirit fra velkjente GCC samt den lille men populære Compress UV-printeren, som selskapet Sverigelanserte på Sign&Print-messen i 2015.

– Både Spirit-laseren og Compress-printeren har vært og er suksesshistorier for oss og vi håper at enda flere oppdager vårt sortiment av maskiner og materialer. På standen kommer messebesøkende å få spennende give- aways som direkteproduseres på standen.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Størst snakkis er uten tvil 3sixty. Med den retter vi oss både mot kunder i Sverige og det øvrige europeiske markedet. Vi har allerede fått forhåndsbestillinger på maskinen og det føles veldig morsomt å lage noe unikt og eget.
– Vi åper på mange spennende kundemøter der vi får gjøre det vi er best til: Fyrtal ikke bare selger produkter, vi forsyner våre kunder med løsninger som hjelper dem med å vokse og utvikles, sier Jesper Devrér om Sign&Print Scandinavia 2019 som pågår 5-7 februar på Kistamässan i Stockholm.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik