Europapremiere for flaskeprinter

ACG Fyrtal henvender seg både til reklamebransjen og industrien med sin nye flaskeprinter 3Sixty.

Det blir europalansering når ACG Fyrtal viser frem sin helt nye dSign 3sixty uv-flaskeprinter. Forhåndsordrene har allerede begynt å tikke inn.

ACG Fyrtal retter seg først og fremst mot reklameartikler-bransjen med sin nye flaskeprinter, men har også øynene mot industrien der det stilles høye krav til produksjonshastighet og styrke, sier Jesper Devrér, salgssjef hos ACG Fyrtal nå foran Sign&Print Scandinavia.

Jesper Devrér, salgssjef hos ACG Fyrtal.

– Vi Europalanserer vår helt nye dSign 3sixty UV-flaskeprinter. dSign 3sixty er vårt eget varemerke og den revolusjonerer hele printindustrien for flasker. Den er ekstremt rask og printer med en enestående kvalitet. Med denne henvender vi oss mest til reklamebransjen men også mot industrien der store krav stilles til høy produksjonshastighet og holdbarhet.

Med seg på messen har de også Sveriges mest solgte lasergraverer Spirit fra velkjente GCC samt den lille men populære Compress UV-printeren, som selskapet Sverigelanserte på Sign&Print-messen i 2015.

– Både Spirit-laseren og Compress-printeren har vært og er suksesshistorier for oss og vi håper at enda flere oppdager vårt sortiment av maskiner og materialer. På standen kommer messebesøkende å få spennende give- aways som direkteproduseres på standen.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Størst snakkis er uten tvil 3sixty. Med den retter vi oss både mot kunder i Sverige og det øvrige europeiske markedet. Vi har allerede fått forhåndsbestillinger på maskinen og det føles veldig morsomt å lage noe unikt og eget.
– Vi åper på mange spennende kundemøter der vi får gjøre det vi er best til: Fyrtal ikke bare selger produkter, vi forsyner våre kunder med løsninger som hjelper dem med å vokse og utvikles, sier Jesper Devrér om Sign&Print Scandinavia 2019 som pågår 5-7 februar på Kistamässan i Stockholm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.