SwissQprint slipper sin første rull-printer

Maskinutvikleren SwissQprint, som hittil har vært synonymt med flatbedprintere, tar et nytt grep og lanserer en rull til rull-printer.

SwissQprint er på gang med et helt nytt maskinkonsept, og det dreier seg om en rull-til-rull-printer som skal komme ut på markedet. UV-rullprinteren hevdes å ha helt unike egenskaper, i hvert fall ifølge produsenten. Reto Eicher, adm dir for swissQprint sier i en pressemeddelelse at den nye printeren, som har fått navnet Karibu, blir en ny milepæl i foretakets historie, og som kommer til å komplettere det nåværende flatbedsortimentet.

– Vårt mål med denne printeren er å møte nåværende trender og gi brukerne et effektivt verktøy, sier Eicher.

Den første demonstrasjonen av printeren blir på årets Fespamesse i München i mai. Men SwissQprints forhandler Nize Equipment har sagt at de allerede på Sign&Print Scandinavia, 5-7 februar, kommer til å kunne komme med flere detaljer og informasjon om det nye produktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: