SwissQprint slipper sin første rull-printer

Maskinutvikleren SwissQprint, som hittil har vært synonymt med flatbedprintere, tar et nytt grep og lanserer en rull til rull-printer.

SwissQprint er på gang med et helt nytt maskinkonsept, og det dreier seg om en rull-til-rull-printer som skal komme ut på markedet. UV-rullprinteren hevdes å ha helt unike egenskaper, i hvert fall ifølge produsenten. Reto Eicher, adm dir for swissQprint sier i en pressemeddelelse at den nye printeren, som har fått navnet Karibu, blir en ny milepæl i foretakets historie, og som kommer til å komplettere det nåværende flatbedsortimentet.

– Vårt mål med denne printeren er å møte nåværende trender og gi brukerne et effektivt verktøy, sier Eicher.

Den første demonstrasjonen av printeren blir på årets Fespamesse i München i mai. Men SwissQprints forhandler Nize Equipment har sagt at de allerede på Sign&Print Scandinavia, 5-7 februar, kommer til å kunne komme med flere detaljer og informasjon om det nye produktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *