Konica Minolta på Sign&Print Skandinavia

Representanter fra Konica Minolta kommer til Sign&Print-messen i Stockholm, deriblant Roger Wiig og Morten Hegge fra den norske avdelingen. 

Sign & Print 2019 i Stockholm er den største messen for grafisk bransje i Skandinavia, og Konica Minolta vil være solid representert der. Fra den norske avdelingen kommer Roger Wiig og Morten Hegge til å være til stede på stand C23 og C24 under messen

Det er i år mange gode grunner, også for norske virksomheter, å avlegge messen et besøk. For det skandinaviske markedet har Konica Minolta aldri vist frem et bredere spekter av løsninger for print i ulike formater og raffinert etterbehandling, hevdes det i en pressemelding fra printerfabrikanten.

Her er noen av godbitene: Spotlakk og foliering med MGI Jetvarnish 3DS, fullblods etikettprinteren Accurio Label 190 for små- til mellomstore volumer. Den meget populære og allsidige storformatprinteren Epson S80600. Suksessen AccurioPress C6100 med innovativ teknologi for kvalitetoptimalisering og ikke minst Europa premiere på imponerende AccurioWide 160, – en hybrid UV storformatprinter for stive medier og rull til rull.

Konica Minoltas flaggskip innen digitaltrykk, Accurio Print C6100, vil dessuten stå i full produksjon i kombinasjon med en Plockmatic SD 500.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: