Konica Minolta på Sign&Print Skandinavia

Representanter fra Konica Minolta kommer til Sign&Print-messen i Stockholm, deriblant Roger Wiig og Morten Hegge fra den norske avdelingen. 

Sign & Print 2019 i Stockholm er den største messen for grafisk bransje i Skandinavia, og Konica Minolta vil være solid representert der. Fra den norske avdelingen kommer Roger Wiig og Morten Hegge til å være til stede på stand C23 og C24 under messen

Det er i år mange gode grunner, også for norske virksomheter, å avlegge messen et besøk. For det skandinaviske markedet har Konica Minolta aldri vist frem et bredere spekter av løsninger for print i ulike formater og raffinert etterbehandling, hevdes det i en pressemelding fra printerfabrikanten.

Her er noen av godbitene: Spotlakk og foliering med MGI Jetvarnish 3DS, fullblods etikettprinteren Accurio Label 190 for små- til mellomstore volumer. Den meget populære og allsidige storformatprinteren Epson S80600. Suksessen AccurioPress C6100 med innovativ teknologi for kvalitetoptimalisering og ikke minst Europa premiere på imponerende AccurioWide 160, – en hybrid UV storformatprinter for stive medier og rull til rull.

Konica Minoltas flaggskip innen digitaltrykk, Accurio Print C6100, vil dessuten stå i full produksjon i kombinasjon med en Plockmatic SD 500.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *