Brectus i Moss starter opp virksomhet i Sverige og Danmark

PUBLISERT: 24 januar 2019
OPPDATERT: 24 januar
Heidi Hoen, administrerende direktør på Brectus forteller at de skal levere produkter til hele Skandinavia.

Brectus starter opp virksomhet i Sverige og Danmark. Det blir det store samtaleemnet når selskapet demonstrerer sine iøyenfallende oppblåsbare produkter og messemateriell på Sign&Print Scandinavia.

– Oppblåsbare produkter kan produseres som en kopi av ditt produkt, det være seg en kaffetrakter, bil, blad, motorsykkel og så videre. Når vi lager disse i store dimensjoner er de definitivt blikkfang, sier Heidi Hoen, administrerende direktør på Brectus.

– På messen kommer vi til å ha med oss en spesialprodusert oppblåsbar reklame for glass, med en høyde på 4,5 meter. Dessuten vil vi også vise bredden i vårt sortiment med alt fra brosjyrestativ, messetelt, og gatebukker til store stoffplakater på flere hundre kvadratmeter eller kilometerlange bannere som vi for eksempel leverte til sykkelløpet Tour of Norway.

Selskapet, som holder til i Moss og er medlem av Grafisk bransjeforening, satser på å etablere seg i hele Skandinavia, noe de ønsker å kommunisere ut på messen.

– Det kommer til å bli mye snakk om at Brectus starter i Sverige og Danmark, samt produksjonsavdelingen i Polen, ved siden av den vi allerede har i Norge. Dette kommer til å sikre at skandinaviske kunder får likedanne produkter levert i alle land. Dette kommer også til å være en stor fordel for våre skandinaviske forhandlere.

– Sign&Print-messen er et utmerket sted for å møte våre kunder. Vi har også meget god erfaring med å knytte kontakter på Sign&Print-messen i Norge, og det blir nok minst like bra på denne skandinaviske messen, sier hun og legger til at hun håper at Brectus både får mange nye kontakter og ikke minst nye forhandlere i det utvidede markedet de nå henvender seg til.

– Vi har jo hatt veldig gode nettsider som også våre forhandlere bruker når de snakker med sine kunder. Vi tror at vi kommer til å få meget god respons nå som vi lanserer nettstedet på både svensk, dansk, polsk, engelsk og norsk.

– Vi kommer heller ikke til å legge skjul på det faktum at vi leter etter to KAM-selgere med lang bransjeerfaring, en i Sverige og en i Danmark, ved siden av det salgskorpset vi allerede har etablert i disse landene. Det er jo ikke usannsynlig at våre nye Kam-selgere faktisk er på denne messen.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz