Brectus i Moss starter opp virksomhet i Sverige og Danmark

Heidi Hoen, administrerende direktør på Brectus forteller at de skal levere produkter til hele Skandinavia.

Brectus starter opp virksomhet i Sverige og Danmark. Det blir det store samtaleemnet når selskapet demonstrerer sine iøyenfallende oppblåsbare produkter og messemateriell på Sign&Print Scandinavia.

– Oppblåsbare produkter kan produseres som en kopi av ditt produkt, det være seg en kaffetrakter, bil, blad, motorsykkel og så videre. Når vi lager disse i store dimensjoner er de definitivt blikkfang, sier Heidi Hoen, administrerende direktør på Brectus.

– På messen kommer vi til å ha med oss en spesialprodusert oppblåsbar reklame for glass, med en høyde på 4,5 meter. Dessuten vil vi også vise bredden i vårt sortiment med alt fra brosjyrestativ, messetelt, og gatebukker til store stoffplakater på flere hundre kvadratmeter eller kilometerlange bannere som vi for eksempel leverte til sykkelløpet Tour of Norway.

Selskapet, som holder til i Moss og er medlem av Grafisk bransjeforening, satser på å etablere seg i hele Skandinavia, noe de ønsker å kommunisere ut på messen.

– Det kommer til å bli mye snakk om at Brectus starter i Sverige og Danmark, samt produksjonsavdelingen i Polen, ved siden av den vi allerede har i Norge. Dette kommer til å sikre at skandinaviske kunder får likedanne produkter levert i alle land. Dette kommer også til å være en stor fordel for våre skandinaviske forhandlere.

– Sign&Print-messen er et utmerket sted for å møte våre kunder. Vi har også meget god erfaring med å knytte kontakter på Sign&Print-messen i Norge, og det blir nok minst like bra på denne skandinaviske messen, sier hun og legger til at hun håper at Brectus både får mange nye kontakter og ikke minst nye forhandlere i det utvidede markedet de nå henvender seg til.

– Vi har jo hatt veldig gode nettsider som også våre forhandlere bruker når de snakker med sine kunder. Vi tror at vi kommer til å få meget god respons nå som vi lanserer nettstedet på både svensk, dansk, polsk, engelsk og norsk.

– Vi kommer heller ikke til å legge skjul på det faktum at vi leter etter to KAM-selgere med lang bransjeerfaring, en i Sverige og en i Danmark, ved siden av det salgskorpset vi allerede har etablert i disse landene. Det er jo ikke usannsynlig at våre nye Kam-selgere faktisk er på denne messen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: