Antalis endres flere ganger daglig

Antalis synes gjerne at man kan endre sin grafiske profil noen ganger om dagen. Derfor hadde alle bakgrunner under Sign&Print Skandinavia blitt montert på magnetiske plater.

Da ettermiddagen gikk over til kveld, så ble også veggens plakater av hybridprinteren HP 2000 omgjort til et behagelig loungemiljø.

– Folk fra Scandic var her og så oss gjøre forvandlingen. De så med en gang hvordan de skulle kunne forvandle frokostmatsalen til en middagsrestaurant og hvordan entréene kunne tilpasses årstidene, forteller Linda Ternstedt, som er sjef for visuell kommunikasjon hos Antalis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: