Antalis endres flere ganger daglig

Antalis synes gjerne at man kan endre sin grafiske profil noen ganger om dagen. Derfor hadde alle bakgrunner under Sign&Print Skandinavia blitt montert på magnetiske plater.

Da ettermiddagen gikk over til kveld, så ble også veggens plakater av hybridprinteren HP 2000 omgjort til et behagelig loungemiljø.

– Folk fra Scandic var her og så oss gjøre forvandlingen. De så med en gang hvordan de skulle kunne forvandle frokostmatsalen til en middagsrestaurant og hvordan entréene kunne tilpasses årstidene, forteller Linda Ternstedt, som er sjef for visuell kommunikasjon hos Antalis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: