Ricoh letter på sløret foran FESPA

Ricoh vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA.

FESPA er den største grafiske bransjemessen i Europa. I år står den for døren i München fra 14. til 17. mai mai, og Ricoh har booket seg en stand på drøyt 300 kvadratmeter. Her vil de demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode.

Ricoh har en raskt økende produktportefølje, og med hjelp av denne vil de vise de besøkende på FESPA hvordan de kan utvide tjenestetilbudet sitt på en lønnsom måte og utforske nye markeder. Firmaet vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA.

Med 304 m² til rådighet på stand B4 K31 på Messe München vil Ricoh fra 14. til 17. mai presentere løsninger utviklet med tanke på å forbedre eller utvide tjenestetilbudet innen utskriftsproduksjon.

Blant systemene som er utviklet for å imøtekomme behovet for å levere mer allsidig utskriftsfunksjonalitet, i tillegg til raskere produksjon av mindre opplag og økt produktivitet, finner vi Ricoh Pro™ L5160 rullbaserte lateksprinter for storformat. Den leverer økt produktivitet og ytelse sammenlignet med forgjengeren, i tillegg til fremragende kvalitet og redusert behov for vedlikehold. Ricoh Pro™ L5160 vil være tilgjengelig i Europa fra april 2019.

For de som vurderer å begynne med tekstildekor, vil Ricoh ta med seg både den brukervennlige tekstilprinteren Ri 100 samt storebroren Ri 6000 som er beregnet for dem med høyere produksjonskrav. Men begge maskinene produserer fleksible, kostnadseffektive og digitalt trykte produkter inkludert T-skjorter, handlenett, hettejakker, gensere og sokker, heter det i et presseskriv fra Ricoh.

Ricoh Pro™ C7200 arkbaserte fargepresse med et femte fargeverk vil demonstrere kreativ, inspirerende og allsidig trykk med bruk av den femte fargen på et utvalg medier.

Graham Kennedy

I presentasjonen av løsninger vil det nyeste innen intuitiv programvarefunksjonalitet demonstrere hvordan du kan oppnå nøyaktig og konsekvent produksjon av høy kvalitet med kun én arbeidsflytplattform. Produksjonsserveren fra ColorGATE vil være til stede, etter overtakelsen av selskapet i desember 2018.

Sammen med disse vil du også finne et nytt flatbed-system for storformat. Ricoh lanserer også nye spennende teknologinyheter innen tekstiltrykk, blekk og skriverhode. Mer informasjon om dette vil bli kommunisert om kort tid.

Hele inkjet-porteføljen understøttes av Ricohs kjerneteknologi for både skriverhoder og blekk. Ricohs ekspertteam vil være behjelpelige med å ta i bruk disse teknologiene hos produsenter av originalutstyr som vil dra nytte av de nyeste innovasjonene for å utvide bruksområdene i bransjer som info- og reklameskilt, tekstil og dekor.

–Dette er vår fjerde FESPA, og for hvert år blir standen vår større og større for å få plass til vår voksende portefølje, sier Graham Kennedy, leder for Commercial Ink Jet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe.  –De nyeste tilskuddene er utviklet for å imøtekomme kundenes endrede behov til funksjonalitet, kvalitet og kapasitet. Vi er også spent på å vise hvordan de nyeste teknologiene forbedrer og utfyller hverandre. Dette gjør at kundene våre kan utforske og satse på nye markeder, og samtidig være trygge på at de kan levere med Ricohs ekspertise i ryggen, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: