Ricoh letter på sløret foran FESPA

PUBLISERT: 14 februar 2019
OPPDATERT: 14 februar
Ricoh vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA.

FESPA er den største grafiske bransjemessen i Europa. I år står den for døren i München fra 14. til 17. mai mai, og Ricoh har booket seg en stand på drøyt 300 kvadratmeter. Her vil de demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode.

Ricoh har en raskt økende produktportefølje, og med hjelp av denne vil de vise de besøkende på FESPA hvordan de kan utvide tjenestetilbudet sitt på en lønnsom måte og utforske nye markeder. Firmaet vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA.

Med 304 m² til rådighet på stand B4 K31 på Messe München vil Ricoh fra 14. til 17. mai presentere løsninger utviklet med tanke på å forbedre eller utvide tjenestetilbudet innen utskriftsproduksjon.

Blant systemene som er utviklet for å imøtekomme behovet for å levere mer allsidig utskriftsfunksjonalitet, i tillegg til raskere produksjon av mindre opplag og økt produktivitet, finner vi Ricoh Pro™ L5160 rullbaserte lateksprinter for storformat. Den leverer økt produktivitet og ytelse sammenlignet med forgjengeren, i tillegg til fremragende kvalitet og redusert behov for vedlikehold. Ricoh Pro™ L5160 vil være tilgjengelig i Europa fra april 2019.

For de som vurderer å begynne med tekstildekor, vil Ricoh ta med seg både den brukervennlige tekstilprinteren Ri 100 samt storebroren Ri 6000 som er beregnet for dem med høyere produksjonskrav. Men begge maskinene produserer fleksible, kostnadseffektive og digitalt trykte produkter inkludert T-skjorter, handlenett, hettejakker, gensere og sokker, heter det i et presseskriv fra Ricoh.

Ricoh Pro™ C7200 arkbaserte fargepresse med et femte fargeverk vil demonstrere kreativ, inspirerende og allsidig trykk med bruk av den femte fargen på et utvalg medier.

Graham Kennedy

I presentasjonen av løsninger vil det nyeste innen intuitiv programvarefunksjonalitet demonstrere hvordan du kan oppnå nøyaktig og konsekvent produksjon av høy kvalitet med kun én arbeidsflytplattform. Produksjonsserveren fra ColorGATE vil være til stede, etter overtakelsen av selskapet i desember 2018.

Sammen med disse vil du også finne et nytt flatbed-system for storformat. Ricoh lanserer også nye spennende teknologinyheter innen tekstiltrykk, blekk og skriverhode. Mer informasjon om dette vil bli kommunisert om kort tid.

Hele inkjet-porteføljen understøttes av Ricohs kjerneteknologi for både skriverhoder og blekk. Ricohs ekspertteam vil være behjelpelige med å ta i bruk disse teknologiene hos produsenter av originalutstyr som vil dra nytte av de nyeste innovasjonene for å utvide bruksområdene i bransjer som info- og reklameskilt, tekstil og dekor.

–Dette er vår fjerde FESPA, og for hvert år blir standen vår større og større for å få plass til vår voksende portefølje, sier Graham Kennedy, leder for Commercial Ink Jet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe.  –De nyeste tilskuddene er utviklet for å imøtekomme kundenes endrede behov til funksjonalitet, kvalitet og kapasitet. Vi er også spent på å vise hvordan de nyeste teknologiene forbedrer og utfyller hverandre. Dette gjør at kundene våre kan utforske og satse på nye markeder, og samtidig være trygge på at de kan levere med Ricohs ekspertise i ryggen, avslutter han.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik