Stor interesse for flaskeprinter

Geir Arne Bakke fra Stein Raaness as ble overrasket over hvor stor interesse det var for flaskeprinteren dSign 3sixty på Sign&Print Skandinavia.

Flaskeprinteren dSign 3sixty ble for første gang vist under Sign & Print Scandinavia, 5-7 februar i Stockholm. Interessen var meget stor, og de mange fremmøtte fikk se maskinen produsere 360 graders trykk på termoser i stor hastighet. –Jeg ble overrasket over hvor stor interessen var’, sier Geir Arne Bakke (bildet) som var en av tre representanter fra Stein Raaness på messen.

Mange ønsket også å se UV LED printeren fra Compress. Det er levert et stort antall maskiner i Norge og Sverige siden introduksjonen for snart 2 år siden. Kombinasjonen pris/ytelse gjør denne maskinen interessant for mange. Et helt nytt fleksibelt blekk fra ProArt er blitt lansert til Compress-serien. Med dette fleksible blekket kan man trykke på materialer som stressballer, lær og vinyl uten at fargen sprekker opp.

OKI viste for første gang den nye etikett printeren Pro1050 med hvitt blekk. Printerne åpner for en effektiv produksjon i korte serier, samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike etikettmedier. Printeren kommer til å muliggjøre etikettproduksjon in-house for flere. Den skiller seg tydelig fra alt annet som finnes på markedet i dag med sin kompakte størrelse, samt den femte hvite fargen som genererer et hav av nye muligheter hva angår substrater og design. Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling. Operatøren kan velge mellom å benytte den innebygde kuttingen for å få ut etiketter i énstykk, eller å la etikettene samles på en rull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: