Stor interesse for flaskeprinter

Geir Arne Bakke fra Stein Raaness as ble overrasket over hvor stor interesse det var for flaskeprinteren dSign 3sixty på Sign&Print Skandinavia.

Flaskeprinteren dSign 3sixty ble for første gang vist under Sign & Print Scandinavia, 5-7 februar i Stockholm. Interessen var meget stor, og de mange fremmøtte fikk se maskinen produsere 360 graders trykk på termoser i stor hastighet. –Jeg ble overrasket over hvor stor interessen var’, sier Geir Arne Bakke (bildet) som var en av tre representanter fra Stein Raaness på messen.

Mange ønsket også å se UV LED printeren fra Compress. Det er levert et stort antall maskiner i Norge og Sverige siden introduksjonen for snart 2 år siden. Kombinasjonen pris/ytelse gjør denne maskinen interessant for mange. Et helt nytt fleksibelt blekk fra ProArt er blitt lansert til Compress-serien. Med dette fleksible blekket kan man trykke på materialer som stressballer, lær og vinyl uten at fargen sprekker opp.

OKI viste for første gang den nye etikett printeren Pro1050 med hvitt blekk. Printerne åpner for en effektiv produksjon i korte serier, samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike etikettmedier. Printeren kommer til å muliggjøre etikettproduksjon in-house for flere. Den skiller seg tydelig fra alt annet som finnes på markedet i dag med sin kompakte størrelse, samt den femte hvite fargen som genererer et hav av nye muligheter hva angår substrater og design. Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling. Operatøren kan velge mellom å benytte den innebygde kuttingen for å få ut etiketter i énstykk, eller å la etikettene samles på en rull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: