Stor interesse for flaskeprinter

PUBLISERT: 14 februar 2019
OPPDATERT: 14 februar
Geir Arne Bakke fra Stein Raaness as ble overrasket over hvor stor interesse det var for flaskeprinteren dSign 3sixty på Sign&Print Skandinavia.

Flaskeprinteren dSign 3sixty ble for første gang vist under Sign & Print Scandinavia, 5-7 februar i Stockholm. Interessen var meget stor, og de mange fremmøtte fikk se maskinen produsere 360 graders trykk på termoser i stor hastighet. –Jeg ble overrasket over hvor stor interessen var’, sier Geir Arne Bakke (bildet) som var en av tre representanter fra Stein Raaness på messen.

https://youtu.be/3-2nXeZsHpc

Mange ønsket også å se UV LED printeren fra Compress. Det er levert et stort antall maskiner i Norge og Sverige siden introduksjonen for snart 2 år siden. Kombinasjonen pris/ytelse gjør denne maskinen interessant for mange. Et helt nytt fleksibelt blekk fra ProArt er blitt lansert til Compress-serien. Med dette fleksible blekket kan man trykke på materialer som stressballer, lær og vinyl uten at fargen sprekker opp.

OKI viste for første gang den nye etikett printeren Pro1050 med hvitt blekk. Printerne åpner for en effektiv produksjon i korte serier, samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike etikettmedier. Printeren kommer til å muliggjøre etikettproduksjon in-house for flere. Den skiller seg tydelig fra alt annet som finnes på markedet i dag med sin kompakte størrelse, samt den femte hvite fargen som genererer et hav av nye muligheter hva angår substrater og design. Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling. Operatøren kan velge mellom å benytte den innebygde kuttingen for å få ut etiketter i énstykk, eller å la etikettene samles på en rull.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324