Canon inviterer til PRINT WEEK

PUBLISERT: 18 februar 2019
OPPDATERT: 18 februar
Image Factory er Canons produksjonssenter på Holmlia. Her fra fjorårets Arena 18 i Image Factory.

Når Canon åpner dørene til Image Factory gjennom hele siste uke i februar, blir det en gylden anledning til oppdatering på både produksjonsløsninger og forretningsområder.

Teknologi og forretningsområder
Image Factory er Canons eget demosenter for produksjonsløsninger, med digitaltrykk og storformat på alle typer materialer, samt ledende løsninger for arbeidsflyt og etterbehandling. Fra 25. februar til 1. mars åpnes senterets dører for alle som er opptatt av grafisk produksjon. Bjørn Frantsen i Canon forteller at de setter søkelyset på alt fra arbeidsflyt til automatisert produksjon og storformat, inkludert ettårsfeiring av Océ Colorado 1640 som ett av mange høydepunkter.

– PRINT WEEK blir vårens beste anledning til oppdatering. Riktig teknologi er selvsagt viktig, men dette er samtidig møtestedet for alle som ønsker innblikk i nye og lønnsomme forretningsområder, sier han.

Inspirasjon fra kundejobber
Inspirasjon er et nøkkelord under arrangementet, der Canon viser eksempler på hvordan forskjellige kunder har benyttet Canon-teknologi til å finne nye forretningsområder. Blant løsningene som vises i full produksjon er ulike imagePRESS-løsninger for digitaltrykk, Colorwave storformat som selv skifter medierull, samt innovative storformatløsninger som Océ Arizona og Colorado. Arrangementet pågår gjennom hele uke 9, der torsdagen er spesielt rettet mot hustrykkerienes behov.

– Med fjorårets vellykkede Arena 18 friskt i minne vet vi at bransjen er sultne på teknologi som øker effektiviteten og samtidig gir innpass i nye forretningsområder. Vi stiller med toppet lag og et gjennomkalibrert Image Factory, og gleder oss til å ta i mot en offensiv grafisk bransje. Selvsagt blir det en matbit underveis, her blir det påfyll på alle måter, smiler Bjørn Frantsen.

Påmelding på:
Canon Print Week

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz