Canon inviterer til PRINT WEEK

Image Factory er Canons produksjonssenter på Holmlia. Her fra fjorårets Arena 18 i Image Factory.

Når Canon åpner dørene til Image Factory gjennom hele siste uke i februar, blir det en gylden anledning til oppdatering på både produksjonsløsninger og forretningsområder.

Teknologi og forretningsområder
Image Factory er Canons eget demosenter for produksjonsløsninger, med digitaltrykk og storformat på alle typer materialer, samt ledende løsninger for arbeidsflyt og etterbehandling. Fra 25. februar til 1. mars åpnes senterets dører for alle som er opptatt av grafisk produksjon. Bjørn Frantsen i Canon forteller at de setter søkelyset på alt fra arbeidsflyt til automatisert produksjon og storformat, inkludert ettårsfeiring av Océ Colorado 1640 som ett av mange høydepunkter.

– PRINT WEEK blir vårens beste anledning til oppdatering. Riktig teknologi er selvsagt viktig, men dette er samtidig møtestedet for alle som ønsker innblikk i nye og lønnsomme forretningsområder, sier han.

Inspirasjon fra kundejobber
Inspirasjon er et nøkkelord under arrangementet, der Canon viser eksempler på hvordan forskjellige kunder har benyttet Canon-teknologi til å finne nye forretningsområder. Blant løsningene som vises i full produksjon er ulike imagePRESS-løsninger for digitaltrykk, Colorwave storformat som selv skifter medierull, samt innovative storformatløsninger som Océ Arizona og Colorado. Arrangementet pågår gjennom hele uke 9, der torsdagen er spesielt rettet mot hustrykkerienes behov.

– Med fjorårets vellykkede Arena 18 friskt i minne vet vi at bransjen er sultne på teknologi som øker effektiviteten og samtidig gir innpass i nye forretningsområder. Vi stiller med toppet lag og et gjennomkalibrert Image Factory, og gleder oss til å ta i mot en offensiv grafisk bransje. Selvsagt blir det en matbit underveis, her blir det påfyll på alle måter, smiler Bjørn Frantsen.

Påmelding på:
Canon Print Week

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: