Bobst utlover banebrytende innovasjoner

To end-to-end-løsninger og tre helt nye innovasjoner kommer til å lanseres når Bobst holder åpent hus i Firenze, Italia, i begynnelsen av april.

Sveitsiske Bobst meddeler at de kommer til å slippe helt nye innovasjoner under foretakets event i Firenze – verdenspremierer innen trykk og konvertering.

Den globale leverandøren Bobst som lager trykkpresser, stanser og konverteringsutstyr utlover flere verdensnyheter når de holder åpent hus i Firenze, 1-4. april. Foretaket sparer ikke på konfekten og sier at nyhetene kommer til å revolusjonere dagens bransjestandarder og forandre dynamikken innen etikett- og emballasjeindustrien.

Mer spesifikt, uten at foretaket går inn på detaljer, så dreier det seg om to end-to-end-løsninger og tre helt nye innovasjoner. Disse gjelder blant annet digital etikett- og emballasjeproduksjon og ny teknikk innen trykk og konvertering. Eventet arrangeres sammen med Revo Partners og Mouvent. Første dagen er de inviterte varemerkeeiere mens de resterende tre dagene er ment for trykkere og konverterere.

Ifølge Bobst inneholder dagene maskindemonstrasjoner som veksler med kortere foredrag. Med sine samarbeidspartnere kommer de til å vise hvordan man håndterer etiketter uavhengig av om de produseres i enstykk eller milloner eksemplarer, fra trykk til omtrykk samt hvordan produksjonsprosesser kan gjøres i ett eller flere land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *