Print Week med fullt trykk hos Canon

PUBLISERT: 4 mars 2019
OPPDATERT: 4 mars
Under Canons Print Week i uke 9 gikk alt fra arkmaskiner til storformat for fullt i Image Factory på Holmlia. Den anledningen lot ikke bransjen gå fra seg.

Ett år med Colorado
Produksjonsløsninger i full drift og søkelys på hvordan teknologien kan bidra til å bygge nye forretningsområder, det var temaer som sto sentralt under Canons Print Week. Canon la som vanlig lista høyt, med en kombinasjon av inspirerende miniseminarer, fullskala produksjon og sosialt bransjefellesskap. Ettårsjubilanten Colorado ble feiret med kake og festivitas, og for første gang ble denne storformatløsningen vist med inline kutter fra Fotoba, noe som åpner for fullautomatisert produksjon av plakater og andre storformatprodukter.

Océ Colorado 1640 med unik UV-gel teknologi.

Siden lanseringen for ett år siden av Océ Colorado 1640 har mange norske bedrifter investert i denne løsningen. – Colorado benytter en unik teknologi som skaper unike muligheter, så den er absolutt verdt ei bursdagskake, sier en fornøyd Anton Strand, ansvarlig for storformatløsninger hos Canon.

Colorado ble vist med inline skjæreløsning fra Fotoba.

Skaper nye forretningsområder
Gjennom de fem dagene ble det servert løsninger og inspirasjon for alle deler av den grafiske bransjen, inkludert en hel dag avsatt til hustrykkerier og inhouse produksjon. Canons arkbaserte imagePRESS-serie har befestet seg som bransjens klare markedsleder, både for hustrykkerier og produksjonsbedrifter, og under arrangementet gikk to imagePRESS-modeller for fullt med ulike produksjonsjobber. Bjørn Frantsen i Canon understreker at forretningsmulighetene er det aller viktigste.

Stor interesse for Canons arkbaserte imagePRESS-maskiner under Print Week.

– Kundene ønsker i vel så stor grad å diskutere nye forretningsområder som teknologi. Det er en dialog vi setter stor pris på, for det er ingenting som kan måle seg med å hjelpe kundene med å skape en bedre og mer lønnsom forretning. Den store deltagelse denne uka forteller at bransjen ønsker møtesteder der både teknologi og applikasjoner står sentralt, oppsummerer Bjørn Frantsen.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz