Nye EcoTank-skrivere fra Epson

PUBLISERT: 14 mars 2019
OPPDATERT: 14 mars

For å hjelpe kunder med å spare plass og penger har Epson lansert flere nye skrivere (ET-2720, ET-2726, ET-2756) i den prisbelønte EcoTank-serien. Skriverne har et helt nytt design for enda enklere bruk og mer kompakt fotavtrykk. De nye modellene blir tilgjengelige fra april 2019.

– Vi vet at penger og plass er viktig for kundene våre. Disse modellene kan redusere blekkkostnadene med opptil 90 prosent*, og det kompakte fotavtrykket sikrer at skriverne ikke tar opp for mye plass, sier Tor Jørgen Westerby i Epson Norge.

Som med de andre kostnadsbesparende EcoTank-skriverne i serien, bruker ikke de nye modellene blekkpatroner. I stedet har skriverne en stor blekktank for blekkflasker med høy ytelse. Fra settet med flasker som følger med skriveren, har brukeren en mengde som tilsvarer 88 blekkpatroner og kan dermed skrive ut opptil 14 000 sider med svart og 6500 med farger**. Etterfyllingsflaskene er også rimelige.

De nyeste skriverne i EcoTank-serien har et omkonstruert design. Tanken er ikke lenger plassert på siden, men er integrert foran på skriveren. I tillegg til å spare plass betyr denne endringen at det er enkelt å se hvor mye blekk som er igjen. De omkonstruerte flaskene er klemfrie for å gjøre påfylling enkelt og sølefritt, og bare de riktige fargene kan settes inn i hver tank.

Det er enkelt å skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare PC-er med EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til utskrift fra smarte enheter ved hjelp av Epson iPrint-appen 3 . Den kan til og med motta filer fra nesten hvor som helst i verden med Epson Email Print º .

De nyeste enhetene gir forbrukere valgfrihet. ET-2720/26 er egnet til de som er på utkikk etter en grunnleggende 3-i-1-skriver, og ET-2756 gir ekstra funksjoner inkludert tosidig utskrift og et SD-kortspor. ET-2720 er svart, mens ET-2726 og ET-2756 tilbys i en ny hvit finish. ET-2720, ET-2726 og ET-2756 vil bli tilgjengelig april 2019. EcoTank-skriverne har flg. anbefalte utsalgspriser inkl. mva:

ET-2720/2726: kr 2699
ET-2756: kr 2999

* Gjennomsnittlig patronbehov/oppnådd besparelse for utskrift av samme antall sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, ikke inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar–desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL i samme periode i det vest-europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronytelser står på produsentens nettsteder.

**Oppgitt ytelse er basert på Epsons opprinnelige metode for utskriftssimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Det er brukt etterfyllingsflasker. Oppgitte ytelser er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Oppgitte ytelser kan variere avhengig av bildene som skrives ut, papirtypen som brukes, hvor ofte man skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.

º. Krever trådløs Internett-forbindelse. Du finner mer informasjon og språk og enheter som støttes på www.epson.no/connect

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1