BK Gruppen overtar Trykkpartner


Sandefjordbaserte BK Gruppen overtar Trykkpartner AS i Trondheim

– Vi er veldig godt fornøyd med valg av kjøper, og Trykkparter vil komme styrket ut med tanke på fremtiden med denne transaksjonen. I tillegg vil dette styrke begge parters posisjon i respektive område, sier eierne av Trykkpartner AS, Trondheim , Stig E. Pedersen og Ivar J. Moe.

Hovedeier i BK Gruppen i Sandefjord, Ingar Jansen er enig, og gir uttrykk for at dette er en strategisk meget hyggelig og interessant transaksjon. BK Gruppen, med selskapene BK Grafisk, BK Dekorima og BK Logistikk, vil med Trykkpartner på laget, få en sterkere posisjon i markedet, og kunne tilby et enda bredere totalspekter å tjenester.
Begge parter ser behovet for konsolidering i bransjen og med Trykkpartner inn i BK Gruppen står vi sterkere for å møte et fremtidig mer krevende marked, uttaler alle de tre eierne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: