BK Gruppen overtar Trykkpartner


Sandefjordbaserte BK Gruppen overtar Trykkpartner AS i Trondheim

– Vi er veldig godt fornøyd med valg av kjøper, og Trykkparter vil komme styrket ut med tanke på fremtiden med denne transaksjonen. I tillegg vil dette styrke begge parters posisjon i respektive område, sier eierne av Trykkpartner AS, Trondheim , Stig E. Pedersen og Ivar J. Moe.

Hovedeier i BK Gruppen i Sandefjord, Ingar Jansen er enig, og gir uttrykk for at dette er en strategisk meget hyggelig og interessant transaksjon. BK Gruppen, med selskapene BK Grafisk, BK Dekorima og BK Logistikk, vil med Trykkpartner på laget, få en sterkere posisjon i markedet, og kunne tilby et enda bredere totalspekter å tjenester.
Begge parter ser behovet for konsolidering i bransjen og med Trykkpartner inn i BK Gruppen står vi sterkere for å møte et fremtidig mer krevende marked, uttaler alle de tre eierne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: