Canon Norge – et godt sted å jobbe

En sterk 5. plass på listen til Great Place to Work viser at medarbeidere i Canon Norge opplever arbeidsplassen som god, er stolte over arbeidsplassen og opplever personlig og faglig utvikling.

Canon er en verdifull merkevare, og denne prisen viser at merkevarens verdi ikke bare dreier seg om produkter og løsninger, men gjenspeiles også i organisasjonen og våre medarbeidere. Med lokasjoner over hele landet har Canon Norge et mangfold av medarbeidere som representerer bedriften innenfor flere yrkesgrupper som salg, service og et sterkt støtteapparat. Canon har i år konkurrert med over flere hundre selskaper som alle bevisst jobber aktivt med å bygge kultur, gjensidig tillit og å videreutvikle en bærekraftig arbeidsplass. Nyheten er basert på en pressemelding fra Canon.

– Det er oss, menneskene i Canon, som hver dag er med å forme den arbeidsplassen vi ønsker å ha. Dette gjør vi gjennom sterkt engasjement, solid håndverk og glimt i øyet. Vi samles ofte, feirer resultater og utfordrer oss selv og organisasjonen. Innsatsen og energien som hver enkelt av oss bidrar med former vår kultur og gir resultater som gjør at vi i Canon er helt oppe i toppsjiktet på listen av Norges beste Arbeidsplasser – forteller HR-direktør, Maiken Furre.

En viktig forutsetning for å delta i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser er at man blir sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter at organisasjonen har oppfylt kravene til den globale standarden for en god arbeidsplass, og man må hvert år gjennom en sertifiseringsprosess for å dokumentere opplevelsene på arbeidsplassen. De beste arbeidsplassene har en åpen kultur der ledelsen inkluderer medarbeidere i viktige avgjørelser, søker innspill og idéer og oppleves som åpne og tilgjengelige. Grunnlaget for sertifiseringen er en egen kulturanalyse som blir målt opp mot en omfattende undersøkelse av medarbeidernes opplevelse av tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

– Vi har vært med i denne kåringen i mange år, og vi er svært stolt over at vi hvert år har vært blant topp 10 av Norges best arbeidsplasser. For oss er det en viktig bekreftelse på en stabil og bærekraftig organisasjon med medarbeidere som trives. At vi i så mange år har vært helt i toppskiktet er et sterkt konkurransefortrinn for oss både overfor kunder, i markedet for øvrig og ikke minst for hver og en som jobber her og representerer Canon – sier Maiken Furre.

Fakta om undersøkelsen Norges Beste Arbeidsplasser:

  • 16. år på rad Great Place to Work kårer Norges Beste Arbeidsplasser.
  • 217 virksomheter og 30203 medarbeidere deltok i undersøkelsen.
  • Fire kategorier: 20-49 medarbeidere, 50-199 medarbeidere, 200-499 medarbeidere og 500+ medarbeidere.
  • Fokus på gjensidig tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap.
  • Hver virksomhet blir vurdert gjennom en analyse av anonyme svar på mer enn 50 spørsmål i Great Place to Work sin Trust Index undersøkelse, sammen med en analyse av selskapenes kultur og praksiser som vurderes gjennom Great Place to Work sin kulturanalyse, Culture Audit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.