Epson vant designpriser

Storformatprintere fra Epson har vunnet «red dot:best of the best»-pris

Epsons storformatskrivere har for første gang vunnet «Red Dot: Best of the Best» i kategorien for produktdesign. I tillegg er fem blekkskrivere, en skanner og en projektor fra Epson tildelt den anerkjente designprisen.

Red Dot Design Award ble etablert i Tyskland i 1955 og er ansett som en av verdens mest prestisjefylte designpriser. En ekspertjury evaluerer produkter lansert de siste to årene basert på ni kriterier som innovasjon, funksjonalitet, ergonomi og holdbarhet.

Dette er tredje året på rad Epson-produkter blir tildelt prisen, men første gang enkelte av produktene vinner «Best of the best».

Storformatprinterne som har vunnet den prestisjefylte prisen er disse modellene: 

Epson SC-T5450/ SC-T3450/ SC-T3450N/ SC-T3400/ SC-T3400N/ SC-T5400

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.