LG og Ricoh signerer ny europeisk samarbeidsavtale

PUBLISERT: 28 mars 2019
OPPDATERT: 21 mars
Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje. Foto: Ricoh.

Teknologiselskapene LG og Ricoh har kunngjort et nytt europeisk samarbeid. Fra og med 1. april 2019 vil en ny avtale styrke LGs mangeårige samarbeid med Ricoh, som er en viktig forhandler av LG-skjermer.

Partene ble enige om samarbeidet under Integrated Systems Europe. Dette vil gi bedrifter i alle størrelser og bransjer tilgang til krystallklare skjermer til alt fra smarte møterom til digital skilting fra en og samme leverandør med globale ressurser.

Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje, som inkluderer markedsledende teknologi fra LG slik som UHD IPS-skjermer og andre unike skjermløsninger. Nylig ble et team med spesialister fra Ricoh Europe Communication Services sertifisert av LG for arbeidet med deres selvlysende OLED-teknologi. LGs omfattende produktutvikling i ny forening med Ricohs design, levering og brukerstøtte vil sørge for at kundene enkelt kan ta i bruk den mest avanserte kommunikasjonsteknologien.

–Denne spennende avtalen styrker ytterligere det mangeårige samarbeidet mellom Ricoh og LG, samtidig som det reflekterer vår felles drivkraft for innovasjon, sier David Mills, CEO i Ricoh Europe. –Ved å innlemme LG-teknologi i vårt Communication Services-tilbud gir vi kundene våre tilgang til en stadig større portefølje av innovative løsninger og teknisk ekspertise. Å kombinere vår internasjonale kapasitet med LGs banebrytende teknologi bidrar også til at vi styrker digitale arbeidsplasser, avslutter Mills.

–Vi er stolte over å samarbeide med en så anerkjent og pålitelig partner, samstemmer Kyongho Kim, president for LG Business Solutions Europe. –Sammen kan vi tilby kundene de mest innovative løsningene for alle kommunikasjonsbehov. Fremtiden ser ut til å bringe store fremskritt, både for samarbeidet og for kundene våre, konkluderer Kim.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1