LG og Ricoh signerer ny europeisk samarbeidsavtale

PUBLISERT: 28 mars 2019
OPPDATERT: 21 mars
Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje. Foto: Ricoh.

Teknologiselskapene LG og Ricoh har kunngjort et nytt europeisk samarbeid. Fra og med 1. april 2019 vil en ny avtale styrke LGs mangeårige samarbeid med Ricoh, som er en viktig forhandler av LG-skjermer.

Partene ble enige om samarbeidet under Integrated Systems Europe. Dette vil gi bedrifter i alle størrelser og bransjer tilgang til krystallklare skjermer til alt fra smarte møterom til digital skilting fra en og samme leverandør med globale ressurser.

Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje, som inkluderer markedsledende teknologi fra LG slik som UHD IPS-skjermer og andre unike skjermløsninger. Nylig ble et team med spesialister fra Ricoh Europe Communication Services sertifisert av LG for arbeidet med deres selvlysende OLED-teknologi. LGs omfattende produktutvikling i ny forening med Ricohs design, levering og brukerstøtte vil sørge for at kundene enkelt kan ta i bruk den mest avanserte kommunikasjonsteknologien.

–Denne spennende avtalen styrker ytterligere det mangeårige samarbeidet mellom Ricoh og LG, samtidig som det reflekterer vår felles drivkraft for innovasjon, sier David Mills, CEO i Ricoh Europe. –Ved å innlemme LG-teknologi i vårt Communication Services-tilbud gir vi kundene våre tilgang til en stadig større portefølje av innovative løsninger og teknisk ekspertise. Å kombinere vår internasjonale kapasitet med LGs banebrytende teknologi bidrar også til at vi styrker digitale arbeidsplasser, avslutter Mills.

–Vi er stolte over å samarbeide med en så anerkjent og pålitelig partner, samstemmer Kyongho Kim, president for LG Business Solutions Europe. –Sammen kan vi tilby kundene de mest innovative løsningene for alle kommunikasjonsbehov. Fremtiden ser ut til å bringe store fremskritt, både for samarbeidet og for kundene våre, konkluderer Kim.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo