LG og Ricoh signerer ny europeisk samarbeidsavtale

Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje. Foto: Ricoh.

Teknologiselskapene LG og Ricoh har kunngjort et nytt europeisk samarbeid. Fra og med 1. april 2019 vil en ny avtale styrke LGs mangeårige samarbeid med Ricoh, som er en viktig forhandler av LG-skjermer.

Partene ble enige om samarbeidet under Integrated Systems Europe. Dette vil gi bedrifter i alle størrelser og bransjer tilgang til krystallklare skjermer til alt fra smarte møterom til digital skilting fra en og samme leverandør med globale ressurser.

Ricoh tilbyr LG-skjermer gjennom hele sin Communications Services-portefølje, som inkluderer markedsledende teknologi fra LG slik som UHD IPS-skjermer og andre unike skjermløsninger. Nylig ble et team med spesialister fra Ricoh Europe Communication Services sertifisert av LG for arbeidet med deres selvlysende OLED-teknologi. LGs omfattende produktutvikling i ny forening med Ricohs design, levering og brukerstøtte vil sørge for at kundene enkelt kan ta i bruk den mest avanserte kommunikasjonsteknologien.

–Denne spennende avtalen styrker ytterligere det mangeårige samarbeidet mellom Ricoh og LG, samtidig som det reflekterer vår felles drivkraft for innovasjon, sier David Mills, CEO i Ricoh Europe. –Ved å innlemme LG-teknologi i vårt Communication Services-tilbud gir vi kundene våre tilgang til en stadig større portefølje av innovative løsninger og teknisk ekspertise. Å kombinere vår internasjonale kapasitet med LGs banebrytende teknologi bidrar også til at vi styrker digitale arbeidsplasser, avslutter Mills.

–Vi er stolte over å samarbeide med en så anerkjent og pålitelig partner, samstemmer Kyongho Kim, president for LG Business Solutions Europe. –Sammen kan vi tilby kundene de mest innovative løsningene for alle kommunikasjonsbehov. Fremtiden ser ut til å bringe store fremskritt, både for samarbeidet og for kundene våre, konkluderer Kim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.