Lasertryk har kjøpt deres første svenske trykkeri

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, de to stifterne av Lasertryk.dk, har nå kjøpt deres første trykkeri i Sverige.

Det ble Stockholmstrykkeriet E-Print som ble det første oppkjøpet for danske Lasertryk i Sverige.

E-Print ble startet i 1980 av Alexander Jensen. I dag er det et moderne digitaltrykkeri med en mindre storformatavdeling. Der er 37 medarbeidere i virksomheten, som i dag produserer bøker, hefter, foldere, plakater, visittkort, Roll-ups, skilt osv.

Lasertryk har i flere år hatt både en svensk og en norsk nettside. Langt de fleste produkter har blitt produsert sentralt hos Lasertryk. Med kjøpet av E-Print blir det nå mulig for dem å bli mer konkurransedyktige på hasteoppgaver for kunder i Stockholmsområdet.
– Kjøpet skal understøtte vår vekst i Sverige på salgssiden samt gjøre oss i stand til å kunne ha samme dags leveringer i Stockholm-området og dag til dag i stort sett hele Sverige, forteller Esben Mols Kabell.

– E-Print skal fungere som et lokalt senter for vår svenske nettside, slik at vi fremover kan gi lokal rådgivning, og kundene kan bestille ekspress-leveringer av trykksaker i Stokholmsområdet, sier Esben Mols Kabell til svenske Branschkoll.

– Vi fortsetter med alt vårt personale og all produksjon, akkurat som vi har det i dag. Og det blir muligheter for at vi kan vokse ytterligere og dessuten kan vi nå også utnytte Lasertryks mange ressurser både innen offset og digitaltrykk til de jobbene vi ikke selv kan løse, forklarer Alexander Jensen fra E-Print i Brancschkoll.

Lasertryk har kjøpt alle aksjene i E-Print og per 27. mars i år overtok virksomheten også formannsposten i styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: