Lasertryk har kjøpt deres første svenske trykkeri

Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, de to stifterne av Lasertryk.dk, har nå kjøpt deres første trykkeri i Sverige.

Det ble Stockholmstrykkeriet E-Print som ble det første oppkjøpet for danske Lasertryk i Sverige.

E-Print ble startet i 1980 av Alexander Jensen. I dag er det et moderne digitaltrykkeri med en mindre storformatavdeling. Der er 37 medarbeidere i virksomheten, som i dag produserer bøker, hefter, foldere, plakater, visittkort, Roll-ups, skilt osv.

Lasertryk har i flere år hatt både en svensk og en norsk nettside. Langt de fleste produkter har blitt produsert sentralt hos Lasertryk. Med kjøpet av E-Print blir det nå mulig for dem å bli mer konkurransedyktige på hasteoppgaver for kunder i Stockholmsområdet.
– Kjøpet skal understøtte vår vekst i Sverige på salgssiden samt gjøre oss i stand til å kunne ha samme dags leveringer i Stockholm-området og dag til dag i stort sett hele Sverige, forteller Esben Mols Kabell.

– E-Print skal fungere som et lokalt senter for vår svenske nettside, slik at vi fremover kan gi lokal rådgivning, og kundene kan bestille ekspress-leveringer av trykksaker i Stokholmsområdet, sier Esben Mols Kabell til svenske Branschkoll.

– Vi fortsetter med alt vårt personale og all produksjon, akkurat som vi har det i dag. Og det blir muligheter for at vi kan vokse ytterligere og dessuten kan vi nå også utnytte Lasertryks mange ressurser både innen offset og digitaltrykk til de jobbene vi ikke selv kan løse, forklarer Alexander Jensen fra E-Print i Brancschkoll.

Lasertryk har kjøpt alle aksjene i E-Print og per 27. mars i år overtok virksomheten også formannsposten i styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: