Før Fespa: Kvesset utvalg med gulvgrafikk og wrappingfolier

Avery Dennison presenterer sammen med Mactac produkter innen signage, innredning og arkitektur på Fespamessen. Blant nyhetene er en serie overlaminat og en vinylserie for signage.

Avery Dennison stiller ut sine produkter på Fespa i fellesskap med Mactac Europe som foretaket kjøpte i 2016. I foretakenes produktporteføljer fer det laminater, folier og beskyttende filmer for ulike segmenter – arkitektur, innredning og bilfoliering med mer. Oliver Guenther, markedssjef på Avery Dennison sier at deres løsninger hjelper designere og montører å legge listen for hva som er mulig høyere.

– For virkelig å gjøre en forskjell kreves både kreativitet fra grafikkproffer og riktig ytelse på materialene de benytter. Vi elsker å få respons fra våre kunder for å sikre at vårt ambisiøse forsknings- og utviklingsprogram oppfyller deres behov, sier han i en pressemelding.

På Fespa stiller de ut printbare folier og laminater, bilfolier og beskyttende filmer for kjøretøy. Ifølge selskapet kommer de dessuten til å vise banebrytende vindusfilmer, en helt ny vinylserie for signage samt innovasjoner og produkter som retter seg spesielt til utrykningskjøretøy. Ett av høydepunktene Avery Dennison fremhever, er en serie overlaminater, DOL 1400Z, som har fått en oppgradering med bedre transparens og strekkevne, opp til 220 prosent. Det finnes versjoner med glans og matt utseende for bilfoliering og applisering på mer krevende tredimensjonale objekter.

I Mactacs utvalg for interiør- og retailbransjen finnes det gulvgrafikk som har fått et tillegg med en folie med inkludert sklibeskyttelse, JT 8300 DOT. Det er en printbar folie som ikke krever laminat. Ifølge produsenten er den så pass lettmontert at selv personer uten forkunnskap kan legge den på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: