Før Fespa: Kvesset utvalg med gulvgrafikk og wrappingfolier

Avery Dennison presenterer sammen med Mactac produkter innen signage, innredning og arkitektur på Fespamessen. Blant nyhetene er en serie overlaminat og en vinylserie for signage.

Avery Dennison stiller ut sine produkter på Fespa i fellesskap med Mactac Europe som foretaket kjøpte i 2016. I foretakenes produktporteføljer fer det laminater, folier og beskyttende filmer for ulike segmenter – arkitektur, innredning og bilfoliering med mer. Oliver Guenther, markedssjef på Avery Dennison sier at deres løsninger hjelper designere og montører å legge listen for hva som er mulig høyere.

– For virkelig å gjøre en forskjell kreves både kreativitet fra grafikkproffer og riktig ytelse på materialene de benytter. Vi elsker å få respons fra våre kunder for å sikre at vårt ambisiøse forsknings- og utviklingsprogram oppfyller deres behov, sier han i en pressemelding.

På Fespa stiller de ut printbare folier og laminater, bilfolier og beskyttende filmer for kjøretøy. Ifølge selskapet kommer de dessuten til å vise banebrytende vindusfilmer, en helt ny vinylserie for signage samt innovasjoner og produkter som retter seg spesielt til utrykningskjøretøy. Ett av høydepunktene Avery Dennison fremhever, er en serie overlaminater, DOL 1400Z, som har fått en oppgradering med bedre transparens og strekkevne, opp til 220 prosent. Det finnes versjoner med glans og matt utseende for bilfoliering og applisering på mer krevende tredimensjonale objekter.

I Mactacs utvalg for interiør- og retailbransjen finnes det gulvgrafikk som har fått et tillegg med en folie med inkludert sklibeskyttelse, JT 8300 DOT. Det er en printbar folie som ikke krever laminat. Ifølge produsenten er den så pass lettmontert at selv personer uten forkunnskap kan legge den på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: