Før Fespa: Kvesset utvalg med gulvgrafikk og wrappingfolier

PUBLISERT: 11 april 2019
OPPDATERT: 11 april

Avery Dennison presenterer sammen med Mactac produkter innen signage, innredning og arkitektur på Fespamessen. Blant nyhetene er en serie overlaminat og en vinylserie for signage.

Avery Dennison stiller ut sine produkter på Fespa i fellesskap med Mactac Europe som foretaket kjøpte i 2016. I foretakenes produktporteføljer fer det laminater, folier og beskyttende filmer for ulike segmenter – arkitektur, innredning og bilfoliering med mer. Oliver Guenther, markedssjef på Avery Dennison sier at deres løsninger hjelper designere og montører å legge listen for hva som er mulig høyere.

– For virkelig å gjøre en forskjell kreves både kreativitet fra grafikkproffer og riktig ytelse på materialene de benytter. Vi elsker å få respons fra våre kunder for å sikre at vårt ambisiøse forsknings- og utviklingsprogram oppfyller deres behov, sier han i en pressemelding.

På Fespa stiller de ut printbare folier og laminater, bilfolier og beskyttende filmer for kjøretøy. Ifølge selskapet kommer de dessuten til å vise banebrytende vindusfilmer, en helt ny vinylserie for signage samt innovasjoner og produkter som retter seg spesielt til utrykningskjøretøy. Ett av høydepunktene Avery Dennison fremhever, er en serie overlaminater, DOL 1400Z, som har fått en oppgradering med bedre transparens og strekkevne, opp til 220 prosent. Det finnes versjoner med glans og matt utseende for bilfoliering og applisering på mer krevende tredimensjonale objekter.

I Mactacs utvalg for interiør- og retailbransjen finnes det gulvgrafikk som har fått et tillegg med en folie med inkludert sklibeskyttelse, JT 8300 DOT. Det er en printbar folie som ikke krever laminat. Ifølge produsenten er den så pass lettmontert at selv personer uten forkunnskap kan legge den på.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676