Avtale baner veien for digitaltrykt bølgepapp

Joint Venture-signeringen mellom Koenig & Bauer og Durst fant sted i München. Fra venstre til høyre: Stefan Kappaun – EVP blekk & væsker hos Durst Group, Christopher Kessler – sjefsjurist hos Koenig & Bauer, Christoph Gamper – adm. dir. og deleier i Durst Group, Christian Gatterer – økonomisjef hos Durst Group, Jochen Sproll – prosjektsjef innen forretningsutvikling hos Koenig & Bauer – Claus Bolza-Schünemann, adm. dir. hos Koenig & Bauer, Harald Oberrauch – eier, Durst Group.

Overenskomsten er undertegnet. Durst og Koenig & Bauer starter et selskap sammen for å utvikle digitale produksjonssystemer for printing i ett pass på kartong og bølgepapp.

Vi har tidligere fortalt om det planlagte samarbeidet mellom Durst og Koenig & Bauer. Nå har de to foretakene undertegnet avtalen som skal bane vei for en felles utvikling av digitaltrykk i ett pass på falskartong og bølgepapp. Partene undertegnet avtalen 10. april, og den gjelder et 50/50 samarbeid i et helt nytt joint venture-selskap som kommer til å ha sin base i tyske Würzburg.

Til å begynne med kommer selskapets portefølje til å bestå av en Koenig & Bauer CorruJET 170 og en Durst SPC 130, samt tilhørende tjenester, blekkvirksomheten, og utviklingen av VariJET 106. I en pressemelding fremgår det at foretakene venter på godkjenning i henhold til gjeldende konkurranselovgiving. Dersom de får klarsignal fra berørte myndigheter så regner de med å kunne ansette en ny administrerende direktør og dra i gang virksomheten i slutten av mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: