Avtale baner veien for digitaltrykt bølgepapp

Joint Venture-signeringen mellom Koenig & Bauer og Durst fant sted i München. Fra venstre til høyre: Stefan Kappaun – EVP blekk & væsker hos Durst Group, Christopher Kessler – sjefsjurist hos Koenig & Bauer, Christoph Gamper – adm. dir. og deleier i Durst Group, Christian Gatterer – økonomisjef hos Durst Group, Jochen Sproll – prosjektsjef innen forretningsutvikling hos Koenig & Bauer – Claus Bolza-Schünemann, adm. dir. hos Koenig & Bauer, Harald Oberrauch – eier, Durst Group.

Overenskomsten er undertegnet. Durst og Koenig & Bauer starter et selskap sammen for å utvikle digitale produksjonssystemer for printing i ett pass på kartong og bølgepapp.

Vi har tidligere fortalt om det planlagte samarbeidet mellom Durst og Koenig & Bauer. Nå har de to foretakene undertegnet avtalen som skal bane vei for en felles utvikling av digitaltrykk i ett pass på falskartong og bølgepapp. Partene undertegnet avtalen 10. april, og den gjelder et 50/50 samarbeid i et helt nytt joint venture-selskap som kommer til å ha sin base i tyske Würzburg.

Til å begynne med kommer selskapets portefølje til å bestå av en Koenig & Bauer CorruJET 170 og en Durst SPC 130, samt tilhørende tjenester, blekkvirksomheten, og utviklingen av VariJET 106. I en pressemelding fremgår det at foretakene venter på godkjenning i henhold til gjeldende konkurranselovgiving. Dersom de får klarsignal fra berørte myndigheter så regner de med å kunne ansette en ny administrerende direktør og dra i gang virksomheten i slutten av mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *