Papyrus og Arlon introduserer ny folie

Papyrus og Arlon introduserer ny folie for foliering av kjøretøy, Fusion Wrap som er spesielt designet for å foliere biler med lette kurver.

For to år siden introduserte Arlon den unike FLITE-Technology™ sammen med deres high-end SLX Cast Wrap. Siden kom den reflekterende wrappingfolien IllumiNITE, og nå kommer det nyeste tilskudd i serien med FLITE-Technology™, nemlig Fusion Wrap.

–Når du vil ha rask montering, overlegen reposisjonering og Arlons eksepsjonelle kvalitet, er Fusion Wrap med FLITE-Technology™ det riktige valget, hevder Papurus i en pressemelding. –Den er spesielt designet for bilinnpakning med lette kurver. FLITE-technology™ sikrer Clean Removal, antistatiske egenskaper og god dekkevne.

Denne prisgunstige 60my polymerfilmen er perfekt for oppgaver som lastebildekor, personbiler, og varebiler uten dype kanaler. Fusion Wrap skal lamineres med Arlons nye 3170 støpt laminat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: