Cicero Digital og Grafisk gikk for Océ Arizona

PUBLISERT: 2 mai 2019
OPPDATERT: 2 mai
Canon kom på besøk til trykkeriavdelingen og holdt kurs for operatørene og informerte om maskinens mange muligheter. Foto via Cicero Digital og Grafisk AS.

Cicero Digital og Grafisk i Tønsberg har fått installert en Océ Arizona 318 GL og synes at trykkavdelingen deres nå har fått tilført et hav av muligheter.

Det nyeste tilskudd til trykkavdelingen er en flatbed printer som gir UV-utskrift av høy kvalitet. Denne flatbed printeren kan printe på så og si alle typer medier, og produserer print av utrolig høy kvalitet. Den utfører presisjonsprinting på høyt nivå og kan produsere så mye forskjellig trykkmateriell at det kun er fantasien som setter grenser, heter det i et nyhetsskriv fra bedriften.

–Maskinen kommer som et supplement til vår andre storformat printer. Den kommer blant annet til å bli brukt til å kjøre bilder og fotografier på forskjellige medier som børstet metall, pleksiglass, kapaplater mm. i formater opp til 2.50 x 1.25 m. Den kan også kjøre bannere med bredde opp til 2.20 meter og 50 meter lengde. Maskinen er også unik til messemateriell på stive medier i storformat. Det fine med denne maskinen er at den kan brukes til så mye mer, jubles det i nyhetsskrivet.

Trykkeriet fikk også besøk av Canon som kurset operatørene i maskinens innstillinger og mulighetene den tilbyr.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1