Cicero Digital og Grafisk gikk for Océ Arizona

Canon kom på besøk til trykkeriavdelingen og holdt kurs for operatørene og informerte om maskinens mange muligheter. Foto via Cicero Digital og Grafisk AS.

Cicero Digital og Grafisk i Tønsberg har fått installert en Océ Arizona 318 GL og synes at trykkavdelingen deres nå har fått tilført et hav av muligheter.

Det nyeste tilskudd til trykkavdelingen er en flatbed printer som gir UV-utskrift av høy kvalitet. Denne flatbed printeren kan printe på så og si alle typer medier, og produserer print av utrolig høy kvalitet. Den utfører presisjonsprinting på høyt nivå og kan produsere så mye forskjellig trykkmateriell at det kun er fantasien som setter grenser, heter det i et nyhetsskriv fra bedriften.

–Maskinen kommer som et supplement til vår andre storformat printer. Den kommer blant annet til å bli brukt til å kjøre bilder og fotografier på forskjellige medier som børstet metall, pleksiglass, kapaplater mm. i formater opp til 2.50 x 1.25 m. Den kan også kjøre bannere med bredde opp til 2.20 meter og 50 meter lengde. Maskinen er også unik til messemateriell på stive medier i storformat. Det fine med denne maskinen er at den kan brukes til så mye mer, jubles det i nyhetsskrivet.

Trykkeriet fikk også besøk av Canon som kurset operatørene i maskinens innstillinger og mulighetene den tilbyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *