Konica Minolta: Kjøper en av Norges beste skytjenester

– Vi er stolte og glade over å kunne fortelle at Konica Minolta kjøper HydroCloud Nettskytjenester, sier Per Sørberg i Konica Minolta.

– Vi har et solid fotfeste på print, og møter høy interesse for digitalisering blant våre kunder. Nå får vi en plattform å levere et totaltilbud på, sier Per Sørberg, IT Services Direktør i Konica Minolta Norge.

Konica Minolta offentliggjør at de kjøper og overdrar HydraCloud, skyplattformen til Bayonette. Kjøpet omfatter know-how, ansatte og plattform, og setter Konica Minolta i stand til å levere et komplett tjenestetilbud til kunder over hele landet gjennom sin landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon. Inkludert i oppkjøpet er HydroClouds kundeportefølje som består av store norske selskaper.

Oppkjøpet er et ledd i Konica Minoltas globale strategi om å utvide tjenestespekteret med IT-tjenester og bli totalleverandør for bedriftskunder over hele verden. Oppkjøpet er det foreløpig siste i en rekke oppkjøp i Europa, og med HydraCloud får Konica Minolta en løsning som kan betjene hele Norge.

– Vårt mål er å tilby våre kunder komplette bedriftsløsninger. Nå berikes vår organisasjon med en skyplattform og en høyt kompetent driftsorganisasjon, sier Per Sørberg, IT Services Direktør i Konica Minolta Norge. Å få sikkerhetskopien ut av huset har aldri vært enklere enn nå!

HydraCloud leverer virtuelle servere, arbeidsflater, lagring og standard kontorstøtteapplikasjoner til kunder over internett, og har en etablert kundebase med en landsdekkende profil. Oppkjøpet innebærer ingen endring i innhold eller prising av tjenesten for eksisterende kunder.

– Kjøpet er en stor annerkjennelse av tjenestene Bayonette har skapt. De ansatte ser frem til å videreutvikle HydraCloud som en del av Konica Minolta, sier Arve Paalsrud, CEO i Bayonette.

– Konica Minolta er en global virksomhet med solid lokal forankring og stor tillit hos sine kunder. Med et salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge, har de alle forutsetninger for å skape en suksess med plattformen, sier Paalsrud.

HydraCloud gjør det enkelt for norske bedrifter å oppbevare store og små datamengder, på et trygt og sikkert sted i Norge. Med denne lokale tilpasningen og dagens muligheter for raske aksesser, gjøres avstanden til bedriftens data nesten like kort som om de lå lokalt. Å få sikkerhetskopien ut av huset har aldri vært enklere og aldri vært mer beroligende! Konica Minolta vil nå være i stand til å ta over IT-driften for norske bedrifter og sluttbrukersupport. Konica Minolta er representert på 39 lokasjoner over hele Norge med avdelingskontorer og forhandlere. Gjennom dette nettverket forsyner selskapet virksomheter med forskjellig typer løsninger for enklere IT, dokumenthåndtering og digitaliseringsløsninger.

– Vi har et solid fotfeste på print, og møter høy interesse for digitalisering blant våre kunder. Nå får vi en plattform å levere et totaltilbud på, sier Per Sørberg, IT Services Direktør i Konica Minolta Norge.

– Vi opplever høy tillit blant våre kunder, og tror at nærhet representerer en stor verdi for svært mange vanlige norske bedrifter. Sammen med de nye ansatte vi får på laget, gleder vi oss til å bringe komplette totalløsninger ut i markedet, sier han.

En kommentar til “Konica Minolta: Kjøper en av Norges beste skytjenester”
  1. Bjørg Sørberg Sagmo sier:

    Hallo Per! Artig og se litt av hva du jobber med, lykke til med nye avtaler! Alt blir digitalisert, vi lever i en ny verden. Da jeg begynte med Pc på skolekontoret hadde jeg knapt sett ei datamaskin.
    Her har det vært -8 i natt, kaldt og snør over 400m.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.