Sterk resultatforbedring i 07 Media

PUBLISERT: 9 mai 2019
OPPDATERT: 21 mars
Konsernsjef i 07 Media, Kjetil Amundsen

Konsernsjef Kjetil Amundsen er godt fornøyd med den sterke resultatforbedringen i 07 Media i 2018.

–Som konsern leverte vi i 2018 et vesentlig bedre resultat enn foregående år, og jeg er svært godt fornøyd med utviklingen, uttaler Konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media. 07 Media Invest, som består av 07 Media AS, Print House AS, 07 Media Sør AS, 07 Media Moss AS og Gevir IT Drift AS, leverte i 2018 driftsinntekter på 429 millioner, en økning på 7,7 millioner (+1,5%) mot 2017. EBITDA resultatet i 2018 ble 16,1 millioner, en økning på 7 millioner (+77%) mot 2017.

–Det er svært gledelig å se at vi leverer inntektsvekst i et fallende marked og at vi i løpet av 2018 har landet flere store og viktige kundeavtaler vi tar med oss inn i 2019. Vi har også gjort flere store investeringer i 2018 som vi forventer vil gi positive effekter i tiden fremover. Blant annet dreier dette seg om en ny UV LED offsetmaskin, ny limfreslinje og flere nye ferdiggjøringsmaskiner. I tillegg har vi samlokalisert digitalproduksjon i Oslo, reorganisert organisasjon for å bedre understøtte prosessene i vår verdiskapning, samt solgt datterselskapene 07 Interaktiv AS og 07 Media Moss (2019). Vårt fokus er nå på lønnsom kjernevirksomhet og jeg er svært godt fornøyd med utviklingen i 2018, og så langt i 2019, sier Amundsen.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1