Sterk resultatforbedring i 07 Media

Konsernsjef i 07 Media, Kjetil Amundsen

Konsernsjef Kjetil Amundsen er godt fornøyd med den sterke resultatforbedringen i 07 Media i 2018.

–Som konsern leverte vi i 2018 et vesentlig bedre resultat enn foregående år, og jeg er svært godt fornøyd med utviklingen, uttaler Konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media. 07 Media Invest, som består av 07 Media AS, Print House AS, 07 Media Sør AS, 07 Media Moss AS og Gevir IT Drift AS, leverte i 2018 driftsinntekter på 429 millioner, en økning på 7,7 millioner (+1,5%) mot 2017. EBITDA resultatet i 2018 ble 16,1 millioner, en økning på 7 millioner (+77%) mot 2017.

–Det er svært gledelig å se at vi leverer inntektsvekst i et fallende marked og at vi i løpet av 2018 har landet flere store og viktige kundeavtaler vi tar med oss inn i 2019. Vi har også gjort flere store investeringer i 2018 som vi forventer vil gi positive effekter i tiden fremover. Blant annet dreier dette seg om en ny UV LED offsetmaskin, ny limfreslinje og flere nye ferdiggjøringsmaskiner. I tillegg har vi samlokalisert digitalproduksjon i Oslo, reorganisert organisasjon for å bedre understøtte prosessene i vår verdiskapning, samt solgt datterselskapene 07 Interaktiv AS og 07 Media Moss (2019). Vårt fokus er nå på lønnsom kjernevirksomhet og jeg er svært godt fornøyd med utviklingen i 2018, og så langt i 2019, sier Amundsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: