En limer og en laminerer

Peter Langelotz fra Lamina System viser trykt kartong som lamineres.

Lamina System demonstrerer to halvautomatiske produkter på Fespa. En lamineringsmaskin og en fleksibel limmaskin – Gluer med en tilhørende arbeidsstasjon.

Limmaskinen Gluer ble vist på Fespa med en tilhørende arbeidstasjon.

Selskapets maskiner kan komme godt med i produksjonen av for eksempel todelte esker og andre emballasjer som totems eller andre displayprodukter.

Peter Langelotz, area sales manager hos Lamina System, forklarer flyten eksempelvis for en todelt kartongeske – den fortrykte kartongen lamineres, stanses ut for deretter å limes. Gluer håndterer en rekke materialer og produkter.
– Dette er halvautomatiske maskiner som passer ganske godt til små og middelstore opplag. Og digitalsiden trenger jo også å foredle sine ting til et ferdig produkt. Da kan våre maskiner hjelpe til.

Lamina System har totalt 15 maskiner i stallen, rettet mot to segmenter. Et etterbehandlingssegment i emballasjeleddet med limmaskiner samt lamineringsmaskinen der et printet overark fores opp med et korrugert emne. Selskapet holder til i Borås i Sverige og er årlig representert på Fespa som utstiller.

– Vi vil vise oss frem for våre kunder og så har vi jo hele vår agentstyrke her også som tar hit sine kunder fra de landene de kommer fra. Så vi treffer mange kunder, våre agenter og forsøker selvsagt også å skaffe nye kunder. Forhåpentligvis kan vi også selge noen maskiner. Vi er sterke på markedet og et velkjent varemerke som er kjent over hele verden, sier Peter Langelotz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: