En limer og en laminerer

Peter Langelotz fra Lamina System viser trykt kartong som lamineres.

Lamina System demonstrerer to halvautomatiske produkter på Fespa. En lamineringsmaskin og en fleksibel limmaskin – Gluer med en tilhørende arbeidsstasjon.

Limmaskinen Gluer ble vist på Fespa med en tilhørende arbeidstasjon.

Selskapets maskiner kan komme godt med i produksjonen av for eksempel todelte esker og andre emballasjer som totems eller andre displayprodukter.

Peter Langelotz, area sales manager hos Lamina System, forklarer flyten eksempelvis for en todelt kartongeske – den fortrykte kartongen lamineres, stanses ut for deretter å limes. Gluer håndterer en rekke materialer og produkter.
– Dette er halvautomatiske maskiner som passer ganske godt til små og middelstore opplag. Og digitalsiden trenger jo også å foredle sine ting til et ferdig produkt. Da kan våre maskiner hjelpe til.

Lamina System har totalt 15 maskiner i stallen, rettet mot to segmenter. Et etterbehandlingssegment i emballasjeleddet med limmaskiner samt lamineringsmaskinen der et printet overark fores opp med et korrugert emne. Selskapet holder til i Borås i Sverige og er årlig representert på Fespa som utstiller.

– Vi vil vise oss frem for våre kunder og så har vi jo hele vår agentstyrke her også som tar hit sine kunder fra de landene de kommer fra. Så vi treffer mange kunder, våre agenter og forsøker selvsagt også å skaffe nye kunder. Forhåpentligvis kan vi også selge noen maskiner. Vi er sterke på markedet og et velkjent varemerke som er kjent over hele verden, sier Peter Langelotz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: