Fremtid i grafisk

Fremtid i Grafisk – nytt nettsted
Grafisk Utdanningsfond har lansert en ny nettside med navnet «Fremtid i grafisk». Hensikten er å orientere og inspirere skoleungdom til å velge yrkesfagutdannelsen grafisk produksjonsteknikk og mediegrafiker. Bedrifter som vil bli lærebedrifter, finner også relevant informasjon på nettstedet.

Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere.

Lenke: FremtidiGrafisk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: