Fremtid i grafisk

Fremtid i Grafisk – nytt nettsted
Grafisk Utdanningsfond har lansert en ny nettside med navnet “Fremtid i grafisk”. Hensikten er å orientere og inspirere skoleungdom til å velge yrkesfagutdannelsen grafisk produksjonsteknikk og mediegrafiker. Bedrifter som vil bli lærebedrifter, finner også relevant informasjon på nettstedet.

Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere.

Lenke: FremtidiGrafisk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: