Fremtid i grafisk

Fremtid i Grafisk – nytt nettsted
Grafisk Utdanningsfond har lansert en ny nettside med navnet «Fremtid i grafisk». Hensikten er å orientere og inspirere skoleungdom til å velge yrkesfagutdannelsen grafisk produksjonsteknikk og mediegrafiker. Bedrifter som vil bli lærebedrifter, finner også relevant informasjon på nettstedet.

Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere.

Lenke: FremtidiGrafisk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: