Fremtid i grafisk

Fremtid i Grafisk – nytt nettsted
Grafisk Utdanningsfond har lansert en ny nettside med navnet “Fremtid i grafisk”. Hensikten er å orientere og inspirere skoleungdom til å velge yrkesfagutdannelsen grafisk produksjonsteknikk og mediegrafiker. Bedrifter som vil bli lærebedrifter, finner også relevant informasjon på nettstedet.

Grafisk Utdanningsfond (GU) er en ordning som er tariffestet gjennom overenskomstene for Aviser og avistrykkerier, Pakkerier, Trykkerier og grafiske bedrifter og Bokbindere.

Lenke: FremtidiGrafisk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: