Medaljeregn over Dreyer Kliché

Conni Dreyer og hennes mann Allan Dreyer er glade for medaljedrysset.

Årets konkurranse FSEA Gold Leaf Award er avgjort, og danske Dreyer Kliché fikk tre medaljer. To bronse, og en med den ettertraktede gullfargen.

Julekort og påskekort som fikk bronsemedaljer.

Organisasjonen FSEA (Foil and Speciality Effects Association) som står bak Gold Leaf Awards deler ut priser til det beste innen metallfolietrykk, reliefftrykk og andre spesialeffekter. Mer enn 450 bidrag var med i årets utgave av konkurransen, og disse kom fra hele verden. Danske Dreyer Kliché fikk nok en gang et bevis på sine blendende teknikker og smarte løsninger. Med seg hjem i bagasjen hadde de denne gangen to bronse- og en gullmedalje.

– Vi er veldig stolte over å være en av de beste i vår bransje, sier Conni Dreyer og sender en takk til sine forretningspartnere Foilco og Finishing Touch.

Vinnerbidraget bygger på HC Andersens eventyr Fyrtøyet.

Påskekort og julekort
Bronsemedaljene ble tildelt to gratulasjonskort. Et påskekort viser hvordan man kan metallisere spesialfarger når man benytter silver hotfoil. Logofarger er sjeldent tilgjengelig som en standardfolie, men kan lages med hjelp av folie og 4-fargers trykk. Den andre bronseplassen var for et julekort med et julehjerte som er en kombinasjon av preging og struktur.

HC Andersen tema
Selskapets Tinder box – med temaet HC Andersens eventyr Fyrtøyet –hentet hjem gullet.

Treet er lagd med fire folier, der alle bladene er bygd opp individuelt. Bladene ser ut som om de har ulike grønne folier, ettersom refleks fra lyset fanger den vakre strukturen, og får øyet til å tro at det er flere farger.

Trestammen har en holografisk folie og preging er gjennomgående på hele motivet, men ikke bladene. Til bronse, sølv og gullhundene brukte man fire folier og preging. Blindpregede trerøtter i bakgrunnen og gjennomgående høy detaljrikhet. Alle vinnerne i de forskjellige klassene finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: