Rekordår for nett-trykkeri

Michael Fries, adm. dir. hos Onlineprinters.

Onlineprinters satte salgsrekord samtidig som de feiret sitt 15-årsjubileum. Nettgiganten produserte totalt 3,2 milliarder trykksaker.

Selskapet springer ut fra et familieeid trykkeri, som i løpet av 15 år har vokst til å bli ett av de største nett-trykkeriene i Europa. I regnskapsåret som har gått, året da de også feiret at de fylte 15 år, omsatte selskapet for mer enn 200 millioner Euro. Den summen kan man tilskrive at de produserte mer enn 3,2 milliarder trykksaker. Fra den spede starten av har selskapet hatt mer enn en million handlende firmakunder.

Foretakets fokus fremover er datastyrt markedsføring og å være stedet for one-stop-shopping. Ifølge Onlineprinters var de et av de første nettbutikkene for trykksaker i Europa, og unike på den måten at de har vokst frem fra en tradisjonell håndverksorientert trykkerivirksomhet til å arbeide hundre prosent med netthandel. Michael Fries, administrerende hos Onlineprinters, oppsummerer den transformasjonen foretaket har gått gjennom.

– I begynnelsen var vi et trykkeri som holdt på med netthandel. I dag er vi et netthandelsfirma som trykker, sier han.

Nedenstående video tar deg med inn i Onlineprinters produksjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.