Ricoh høstet pris for inkjetprinter

PUBLISERT: 27 mai 2019
OPPDATERT: 27 mai
Eef de Ridder (til høyre) tar imot pris for Ricohs inkjetprinter Pro VC70000.

Ricohs inkjetprinter Pro VC70000 mottok en pris av EDP-organisasjonen under Fespa-messen i München den 14–17. mai. Selskapet mener dette er et bevis på anerkjennelsen maskinen har fått i bransjen.

I midten av desember 2018 lanserte Ricoh sin nye inkjetprinter Ricoh Pro VC70000. Nylig kunne selskapet motta en pris i kategorien «Commercial print systems web fed printer» under Fespa-messen i München. Dette er en årlig utdelt pris som organisasjonen EDP (European digital press association) står bak.

Inkjetprinteren Ricoh Pro VC70000.

Juryen besto av 21 personer fra ulike bransjepublikasjoner i Europa, og de bedømte maskinen ut i fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet. Eef de Ridder, europasjef for kommersielt trykk hos Ricoh er meget fornøyd med anerkjennelsen som prisen signaliserer.

– Vi tror at systemets patenterte tørketeknikk, vårt egenutviklede blekk, høyhastighetsproduksjon, mediefleksibilitet og høye kvalitet er en vinnende kombinasjon. Vi er glade for at EDP er enige, og har valgt å berømme maskinens uovertrufne ytelse.

Ricoh Pro VC70000 er deres tilskudd i porteføljen som skal få offsetbrukere til å gå over til kontinuerlig digital produksjon. Printeren når hastigheter opp til 150 meter per minutt og kan produsere 12 000 B2-ark i dupleks per time.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324