Ricoh høstet pris for inkjetprinter

Eef de Ridder (til høyre) tar imot pris for Ricohs inkjetprinter Pro VC70000.

Ricohs inkjetprinter Pro VC70000 mottok en pris av EDP-organisasjonen under Fespa-messen i München den 14–17. mai. Selskapet mener dette er et bevis på anerkjennelsen maskinen har fått i bransjen.

I midten av desember 2018 lanserte Ricoh sin nye inkjetprinter Ricoh Pro VC70000. Nylig kunne selskapet motta en pris i kategorien “Commercial print systems web fed printer” under Fespa-messen i München. Dette er en årlig utdelt pris som organisasjonen EDP (European digital press association) står bak.

Inkjetprinteren Ricoh Pro VC70000.

Juryen besto av 21 personer fra ulike bransjepublikasjoner i Europa, og de bedømte maskinen ut i fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet. Eef de Ridder, europasjef for kommersielt trykk hos Ricoh er meget fornøyd med anerkjennelsen som prisen signaliserer.

– Vi tror at systemets patenterte tørketeknikk, vårt egenutviklede blekk, høyhastighetsproduksjon, mediefleksibilitet og høye kvalitet er en vinnende kombinasjon. Vi er glade for at EDP er enige, og har valgt å berømme maskinens uovertrufne ytelse.

Ricoh Pro VC70000 er deres tilskudd i porteføljen som skal få offsetbrukere til å gå over til kontinuerlig digital produksjon. Printeren når hastigheter opp til 150 meter per minutt og kan produsere 12 000 B2-ark i dupleks per time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: