Ricoh høstet pris for inkjetprinter

Eef de Ridder (til høyre) tar imot pris for Ricohs inkjetprinter Pro VC70000.

Ricohs inkjetprinter Pro VC70000 mottok en pris av EDP-organisasjonen under Fespa-messen i München den 14–17. mai. Selskapet mener dette er et bevis på anerkjennelsen maskinen har fått i bransjen.

I midten av desember 2018 lanserte Ricoh sin nye inkjetprinter Ricoh Pro VC70000. Nylig kunne selskapet motta en pris i kategorien “Commercial print systems web fed printer” under Fespa-messen i München. Dette er en årlig utdelt pris som organisasjonen EDP (European digital press association) står bak.

Inkjetprinteren Ricoh Pro VC70000.

Juryen besto av 21 personer fra ulike bransjepublikasjoner i Europa, og de bedømte maskinen ut i fra prestasjon, kvalitet og kostnadseffektivitet. Eef de Ridder, europasjef for kommersielt trykk hos Ricoh er meget fornøyd med anerkjennelsen som prisen signaliserer.

– Vi tror at systemets patenterte tørketeknikk, vårt egenutviklede blekk, høyhastighetsproduksjon, mediefleksibilitet og høye kvalitet er en vinnende kombinasjon. Vi er glade for at EDP er enige, og har valgt å berømme maskinens uovertrufne ytelse.

Ricoh Pro VC70000 er deres tilskudd i porteføljen som skal få offsetbrukere til å gå over til kontinuerlig digital produksjon. Printeren når hastigheter opp til 150 meter per minutt og kan produsere 12 000 B2-ark i dupleks per time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: