Roomstories viste frem interiørprint på Architect@work

PUBLISERT: 3 juni 2019
OPPDATERT: 3 juni
Blant 72 utstillere på arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK var også Roomstories, som med Canon-teknologi tilbyr høykvalitets trykk på ulike dekor- og interiørmaterialer.

Utstillingen architect@work hadde vært arrangert i 28 byer i 15 land før den i slutten av mai kom til X Meeting Point utenfor Oslo. Utstillingens hovedmål er å presentere nye, innovative produkter og konsepter for arkitekter, designere, bygningsingeniører, interiørarkitekter og andre som arbeider med byggeprosjekter, urbanisering og byplanlegging. Utstillingen skiller seg fra tradisjonelle utstillinger ved at alle stands er identisk utformet, slik at små og store utstillere stiller likt. Interesserte utstillere må søke om å få delta og utstillers innovative produkter evalueres nøye av en jury før de blir godkjent for deltagelse.

– Et stramt og fint konsept som ga oss muligheten til å vise vår målgruppe noen av våre innovative løsninger innen rekonstruksjon av tapet, print på flis og dekorative akustikkløsninger. Det er avgjørende at de kreative får kjennskap til hvilke tekniske muligheter som faktisk finnes, og architect@work utgjorde et perfekt utstillingsvindu for tjenestene våre, opplyser Anette Bjørnstad, senior prosjektleder hos Roomstories.

Roomstories viste print på flis, rekonstruert tapet og akustikkløsninger med eget design på utstillingen architect@work.

I fremste rekke på interiørprint
Nye materialer og ny printteknologi har gjort det mulig å printe direkte med høy kvalitet på en rekke nye materialer. Canon har utviklet teknologier som ligger i fremste rekke på dette området, og Roomstories har både tatt i bruk teknologien og bygget solid erfaring og kompetanse på området. Selskapet er norskeid med produksjonslokaler i Oslo, og opplever blant annet økende interesse for print på akustikkpaneler og himlinger.

– Sammen med Canon, Modena Flis, Glava og andre har vi et konsept som kan håndtere alle deler av egendefinert print på interiørmaterialer. Canons teknologi gir oss unike fortrinn på dette området, og de har ikke bare de tekniske løsningene, men også høy kompetanse som kommer oss og kundene våre til nytte. Her på architect@work fikk vi vist mulighetene for et bredt publikum, og vi knyttet kontakt med en rekke aktører på den kreative siden, sier Anette Bjørnstad og Terje Gulbrandsen i Roomstories.

Nåløyet er trangt for å komme med blant utstillingens 200 utstillingsobjekter. Roomstories ble utvalgt med tre prosjekter, deriblant digitaltrykk på keramiske fliser. Her fra Olimb & co på Munch Brygge, der et kunstverk av Aina Sollie Steen er gjenskapt ved print på flis fra Modena. (Foto: Jorunn Tharaldsen)
Akustikkløsninger med valgfritt design er et vekstområde, aktuelt for bruk både i offentlige rom og i næringsbygg. Her har Roomstories printet direkte på Ecophon akustikkpaneler for en kunde. (Foto: Jorunn Tharaldsen)
Roomstories har produksjonslokaler i Oslo, der de blant annet benytter Océ Arizona flatbedløsninger fra Canon. Anette Bjørnstad og Terje Gulbrandsen fra Roomstories følger her med på produksjon av akustikkpaneler med trykk.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12