Roomstories viste frem interiørprint på Architect@work

Blant 72 utstillere på arkitektur- og designmessen ARCHITECT@WORK var også Roomstories, som med Canon-teknologi tilbyr høykvalitets trykk på ulike dekor- og interiørmaterialer.

Utstillingen architect@work hadde vært arrangert i 28 byer i 15 land før den i slutten av mai kom til X Meeting Point utenfor Oslo. Utstillingens hovedmål er å presentere nye, innovative produkter og konsepter for arkitekter, designere, bygningsingeniører, interiørarkitekter og andre som arbeider med byggeprosjekter, urbanisering og byplanlegging. Utstillingen skiller seg fra tradisjonelle utstillinger ved at alle stands er identisk utformet, slik at små og store utstillere stiller likt. Interesserte utstillere må søke om å få delta og utstillers innovative produkter evalueres nøye av en jury før de blir godkjent for deltagelse.

– Et stramt og fint konsept som ga oss muligheten til å vise vår målgruppe noen av våre innovative løsninger innen rekonstruksjon av tapet, print på flis og dekorative akustikkløsninger. Det er avgjørende at de kreative får kjennskap til hvilke tekniske muligheter som faktisk finnes, og architect@work utgjorde et perfekt utstillingsvindu for tjenestene våre, opplyser Anette Bjørnstad, senior prosjektleder hos Roomstories.

Roomstories viste print på flis, rekonstruert tapet og akustikkløsninger med eget design på utstillingen architect@work.

I fremste rekke på interiørprint
Nye materialer og ny printteknologi har gjort det mulig å printe direkte med høy kvalitet på en rekke nye materialer. Canon har utviklet teknologier som ligger i fremste rekke på dette området, og Roomstories har både tatt i bruk teknologien og bygget solid erfaring og kompetanse på området. Selskapet er norskeid med produksjonslokaler i Oslo, og opplever blant annet økende interesse for print på akustikkpaneler og himlinger.

– Sammen med Canon, Modena Flis, Glava og andre har vi et konsept som kan håndtere alle deler av egendefinert print på interiørmaterialer. Canons teknologi gir oss unike fortrinn på dette området, og de har ikke bare de tekniske løsningene, men også høy kompetanse som kommer oss og kundene våre til nytte. Her på architect@work fikk vi vist mulighetene for et bredt publikum, og vi knyttet kontakt med en rekke aktører på den kreative siden, sier Anette Bjørnstad og Terje Gulbrandsen i Roomstories.

Nåløyet er trangt for å komme med blant utstillingens 200 utstillingsobjekter. Roomstories ble utvalgt med tre prosjekter, deriblant digitaltrykk på keramiske fliser. Her fra Olimb & co på Munch Brygge, der et kunstverk av Aina Sollie Steen er gjenskapt ved print på flis fra Modena. (Foto: Jorunn Tharaldsen)

Akustikkløsninger med valgfritt design er et vekstområde, aktuelt for bruk både i offentlige rom og i næringsbygg. Her har Roomstories printet direkte på Ecophon akustikkpaneler for en kunde. (Foto: Jorunn Tharaldsen)

Roomstories har produksjonslokaler i Oslo, der de blant annet benytter Océ Arizona flatbedløsninger fra Canon. Anette Bjørnstad og Terje Gulbrandsen fra Roomstories følger her med på produksjon av akustikkpaneler med trykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: