Kreativitet tar trykksaken til nye høyder

Print Power har lagd en manual med en rekke tips om hvordan kreative trykksaker kan fange konsumentenes interesse.

Print Power, som skriver om mulighetene med trykketeknikken, slapp nylig en manual (PDF) med inspirasjon for den grafiske bransjen. Her presenteres en rekke forskjellige eksempler fra velkjente foretak som har lykkes med å fange konsumentenes interesse med sine trykksaker.

Gilette har for eksempel arbeidet med forskjellig tekstur i papiret for å belyse hvordan en manns skjeggstubb kjennes mot silkemyk babyhud. Ikea har arbeidet med interaktivitet ved å lage en annonse med samme funksjon som en graviditetstest – tiss på papiret og dersom du er gravid så får du rabattert pris på en barneseng.

Et annet eksempel der digitalt og trykk har blitt kombinert er Mercedes sin reklame for en ny bilmodell. Gjennom en klar akryl som brettes til en pyramide og deretter plasseres på en mobiltelefon, skapes et hologram av den nye bilmodellen.

Flere andre eksempler nevnes, som setter fokus på mulighetene med å lage 3d-effekt, strømledende blekk og å benytte spiselig papir.

Til slutt gis det også tips om hvordan man integrerer trykk med andre markedskanaler, og bruker trykksaker for å skille seg ut i vår digitale verden. Et annet tips som gis er å utforske nyvinninger innen trykk og å tenke på våre andre sanser enn bare syn og følelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: