Nytt etterbehandlingsbord

PUBLISERT: 20 august 2019
OPPDATERT: 20 august
En fleksibel og tilpasningsdyktig transport etter falsingen skal gjøre det lettere for trykkerier å få plass til etterbehandlingen i trange lokaler.

MBO har utviklet en løsning for trykkerier og bokbinderier. I utmatingen på sine falsmaskiner kan brosjyrer og andre trykksaker nå svinge 90 grader, enten til høyre eller venstre. KT90 Curved table som transportøren heter gir ifølge maskinprodusenten muligheter for å spare plass i produksjonslokalene, og i forlengelsen av dette bedre effektivitet.

Når produktet er ferdig falset transporteres det videre inline i enten en venstre- eller høyresving, avhengig av hvordan brukeren velger å bygge opp maskinen. Det betyr at tradisjonelle 16-sidige brosjyrer kan produseres og transporteres via det bøyde bordet til oppsamlingen.

Ifølge MBO har KT90 Curved Table et enkelt design som gir brukeren god oversikt, og de falsede brosjyrene transporteres plant og forsiktig uten at det avsettes noen merker.

MBO viser den nye løsningen på sitt åpent hus arrangement, MBO Open House, som finner sted i Oppenweiler, Tyskland, 5-6. september. Eller du kan ta en titt på nedenstående video.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik