Nytt etterbehandlingsbord

En fleksibel og tilpasningsdyktig transport etter falsingen skal gjøre det lettere for trykkerier å få plass til etterbehandlingen i trange lokaler.

MBO har utviklet en løsning for trykkerier og bokbinderier. I utmatingen på sine falsmaskiner kan brosjyrer og andre trykksaker nå svinge 90 grader, enten til høyre eller venstre. KT90 Curved table som transportøren heter gir ifølge maskinprodusenten muligheter for å spare plass i produksjonslokalene, og i forlengelsen av dette bedre effektivitet.

Når produktet er ferdig falset transporteres det videre inline i enten en venstre- eller høyresving, avhengig av hvordan brukeren velger å bygge opp maskinen. Det betyr at tradisjonelle 16-sidige brosjyrer kan produseres og transporteres via det bøyde bordet til oppsamlingen.

Ifølge MBO har KT90 Curved Table et enkelt design som gir brukeren god oversikt, og de falsede brosjyrene transporteres plant og forsiktig uten at det avsettes noen merker.

MBO viser den nye løsningen på sitt åpent hus arrangement, MBO Open House, som finner sted i Oppenweiler, Tyskland, 5-6. september. Eller du kan ta en titt på nedenstående video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: