Merkur Grafisk med nye tjenester

Foto: Gjerholm Design

Ved utgangen av 2017 kjøpte Merkur Grafisk i Oslo opp design- og reklamebyrået Gjerholm Design. Hensikten var å kunne tilby sine kunder et utvidet spekter av tjenester. Nå er dette på plass og fremover kan Merkurs kunder benytte seg av Gjerholms ekspertise innen kommunikasjon, markedsføring og kommunikasjon.

Gjerholm Design har i løpet av den siste tiden fått på plass flere ressurser. Digital rådgiver Amy Crowther, digital markedsfører Stian Hansen og ny daglig leder Bente Lunke Norum. Tidligere leder, Steinar Gjerholm blir i byrået og går inn i rollen som kreativ leder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Satser på sola

Thure Trykk la nylig ut dette bildet på sin facebook-side. Det viser…

Future Book Forum 2019

Ledende forlag, bokprodusenter og distributører samles neste uke på Canon Europas årlige Future Book Forum, i München i Tyskland fra 20. til 21. november 2019. Temaet for årets arrangement er «vekst gjennom fellesskap», og ser på hvordan forlag og trykkerier kan finne nye vekstmuligheter ved å etablere og pleie fellesskap av lesere.

Publisert av: 

Nytt produksjonsbyrå i Oslo

Etter å ha jobbet flere år som frittstående leverandører av ferdiggjøringstjenester for designbyråer og produsenter i Oslo-området har Henning Arnesen og Klaus Dalseth nå fått med seg Kenneth Skulstad og stiftet C4 produksjon. De er et rendyrket byrå for grafisk produksjon og ferdiggjøring og satser på prepress-tjenester spesielt rettet mot emballasje til dagligvare og retail.

Publisert av: 

To nye storformatprintere fra Canon

Canon lanserte 1. november en ny imagePROGRAF TA-serie med to skrivere – en 24-tommers bordmodell og en 36-tommers gulvmodell. To prisgunstige modeller med et allsidig, brukervennlig system. Serien er myntet på næringsliv og offentlig sektor, og gjør det mulig å skrive ut mindre antall storformatutskrifter i A1 eller A0 når du trenger det.

Publisert av: 

Suksess med små opplag i nisjemarked

Agape er et nisjeforlag (kristenlitteratur) som har tatt i bruk digitaltrykk for å kunne produsere mer selv. I tillegg ser de for seg å tilby printing av visittkort, bannere og reklametrykksaker til næringslivet, diktsamlinger og andre bøker for bokklubbmedlemmene, og grafiske oppdrag for menigheter og kirker. Etter hvert som små opplag blir trenden, vil nok flere bedrifter se seg tjent med å lage hustrykkerier. Denne utviklingen er noe trykkeriene nå må forholde seg til.

Publisert av: