Merkur Grafisk med nye tjenester

Foto: Gjerholm Design

Ved utgangen av 2017 kjøpte Merkur Grafisk i Oslo opp design- og reklamebyrået Gjerholm Design. Hensikten var å kunne tilby sine kunder et utvidet spekter av tjenester. Nå er dette på plass og fremover kan Merkurs kunder benytte seg av Gjerholms ekspertise innen kommunikasjon, markedsføring og kommunikasjon.

Gjerholm Design har i løpet av den siste tiden fått på plass flere ressurser. Digital rådgiver Amy Crowther, digital markedsfører Stian Hansen og ny daglig leder Bente Lunke Norum. Tidligere leder, Steinar Gjerholm blir i byrået og går inn i rollen som kreativ leder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: