23. oktober - Den internasjonale printdagen

PUBLISERT: 19 september 2019
OPPDATERT: 19 september

Den globale grafiske industrien blir med ‘2Gether’ i en feiring på sosiale medier når trykk skal trende verden over den 23. oktober 2019.

Den internasjonale printdagen er en årlig feiring av den globale trykkindustrien, i form av at trykkere verden over deler av sin kunnskap gjennom 24 timers åpen kunnskapsdeling på sosiale medier. Dagen gir deltakerne tilgang til et vell av informasjon om globale selskaper, produkter og tjenester fra det trykte og integrerte markedsføringssamfunnet, og fungerer som en plattform for globale nettverksmuligheter. International Print Days offisielle nettsted finner du på internationalprintday.org.

International Print Day (IPD) arrangeres for sjette år på rad, og har til hensikt å gi trykkentusiaster fra hele verden muligheten til å erklære sin kjærlighet til den originale måten å kommunisere på gjennom 24 timers deling av eksempler via sosiale medier. Festen starter kl 18:00 ET i USA den 22. oktober (12 på dagen den 23. oktober i Norge) og avsluttes 24 timer senere i USA klokka 18:00 ET den 23. oktober (12 på dagen den 24. oktober i Norge).

Hvert år på den internasjonale printdagen kommer det globale trykkerisamfunnet sammen på sosiale medier for å nettverke, utveksle kunnskap og informasjon, og forkynne sin kjærlighet til trykk og menneskene som gjør det mulig ved å følge og dele med hashtaggen #IPD19. Trykkfans kan støtte årets tema ved å inkludere hashtaggen #Print2Gether, som feirer partnerskap innen bransjen og alle relasjoner fra idé til utførelse som forbedrer kreativiteten, kvaliteten og vitaliteten i trykket.

Deborah Corn, rektor ved Print Media Center og grunnlegger av International Print Day, sier: –Deltakelse i International Print Day har generert 123 833 356 inntrykk på Twitter siden vi begynte å feire vår globale kjærlighet til markedsføring via print i 2014. Vi har sett deling fra seks kontinenter, gjennom hver tidssone på denne planeten. Jeg oppfordrer alle der ute med en sosiale mediekonti til å planlegge for denne enorme muligheten til å fortelle verden om hva du gjør, vis frem de fantastiske tingene du lager og produserer gjennom blekk og medier, og hvordan du samarbeider med alle partnerne dine.

For mer informasjon om International Print Day, og for å laste ned de offisielle # IPD19-logoene opprettet av Craig Bower av Design That Rocks, kan du besøke internationalprintday.org, brukere av sosiale medier kan begynne med å besøke youtube.com/printmediacentr for å se videoer fra Social Media Minute fra Print Media Center på forhånd for å få tips til hvordan man deler ting på sosiale medier.

Du finner International Print Day på Twitter @IntPrintDay og på Facebook / International Print Day

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12