Roland DG lanserer VersaUV LEF2-300 UV Flatbed Printer

PUBLISERT: 19 september 2019
OPPDATERT: 19 september

Roland DG Corporation kunngjorde i dag lanseringen i EMEA-regionen av VersaUV LEF2-300 skrivebords UV flatbed printer; den nyeste modellen i det populære sortimentet av LEF2-serien skrivebordsmodeller av UV-skrivere.

Den nye LEF2-300 kan skryte av den samme imponerende kvaliteten og den ultra-realistiske grafikken til den nylig lanserte LEF2-200, mens den leverer 1,5 ganger utskriftsområdet og utskriftshastigheten for volumproduksjon av lønnsomme, tilpassede produkter på forespørsel. Dette ifølge presseskrivet som medfulgte lanseringen. Den nye modellen tilbyr også et spennende utvalg av forbedringer som gjør LEF2-300 enda enklere og mer effektiv å bruke.

Eksempler på hva man kan printe på.

Mer fra pressemeldingen: LEF2-300 er ideell for salgsfremmende trykkerier, forhandlere, skjerm- og padprintere, skiltbutikker, kommersielle trykkere, produktprodusenter, industrivirksomheter og designere, og printer på praktisk talt alle overflater og et stort utvalg av hylleprodukter, og transformerer dem til lønnsomme personaliserte varer. Typiske bruksområder varierer fra tilpassede salgsfremmende varer og gaveartikler, suvenirer, skrivesaker, elektronikk, priser, skilt, emballasje, industrivarer og prototyper.

LEF2-300s UV-LED-lamper med lav varme, herder øyeblikkelig blekk på overflaten av media, slik at bilder, grafikk og fin tekst kan skrives ut på et stort utvalg av harde og myke materialer, inkludert PVC, plast, lerret, tre, lær , stoff og mer, med uovertruffen utskriftskvalitet. Klart blekk produserer førsteklasses glans og matt finish som kan brukes i flere lag for et simulert preget utseende og utrolig levende strukturer. 770 (W) x 330 (D) x 100 (H) mm utskriftsareal på LEF2-300, kombinert med de fire skrivehodene og to UV-lamper, sikrer økt produktivitet.

I følge Kohei Tanabe, president for Roland DGs forretningsavdeling for digitaltrykk, gir LEF2-300s avanserte nye funksjoner utskrift enda enklere, raskere og mer effektivt. –En flerfoldig utskriftsfunksjon for å skrive ut de samme dataene igjen ved ganske enkelt å trykke på en knapp på kontrollpanelet og en skriverstatusmonitor for å sjekke driftsstatus for flere skrivere i sanntid, og fremmer effektiv ytelse når du skriver ut store volumer.

Kohei fortsetter – Etter hvert som alles livsstil og preferanser blir stadig mer varierte, øker etterspørselen etter å lage enestående gjenstander eller high-mix, små serier. LEF2-serien er designet for å dekke slik etterspørsel som den er i stand til raskt å skrive ut på etterspørsel på et mangfoldig utvalg av materialer. Tillegget av LEF2-300 til serieoppsettet gir enda flere kunder muligheten til å skrive ut fantastisk grafikk og livlige strukturer. Vi har som mål å utvikle flere produkter som oppmuntrer kundenes kreativitet for å øke veksten i bedriften.

 

Den nye lasergravereren VersaUV LEF2-300

Samtidig lanserer Roland DG i dag også den nye lasergravereren VersaUV LEF2-300. De to maskinene kan i kombinasjon produsere produkter som både er printet, har fått struktur og er lasergravert.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324