Roland DG lanserer VersaUV LEF2-300 UV Flatbed Printer

Roland DG Corporation kunngjorde i dag lanseringen i EMEA-regionen av VersaUV LEF2-300 skrivebords UV flatbed printer; den nyeste modellen i det populære sortimentet av LEF2-serien skrivebordsmodeller av UV-skrivere.

Den nye LEF2-300 kan skryte av den samme imponerende kvaliteten og den ultra-realistiske grafikken til den nylig lanserte LEF2-200, mens den leverer 1,5 ganger utskriftsområdet og utskriftshastigheten for volumproduksjon av lønnsomme, tilpassede produkter på forespørsel. Dette ifølge presseskrivet som medfulgte lanseringen. Den nye modellen tilbyr også et spennende utvalg av forbedringer som gjør LEF2-300 enda enklere og mer effektiv å bruke.

Eksempler på hva man kan printe på.

Mer fra pressemeldingen: LEF2-300 er ideell for salgsfremmende trykkerier, forhandlere, skjerm- og padprintere, skiltbutikker, kommersielle trykkere, produktprodusenter, industrivirksomheter og designere, og printer på praktisk talt alle overflater og et stort utvalg av hylleprodukter, og transformerer dem til lønnsomme personaliserte varer. Typiske bruksområder varierer fra tilpassede salgsfremmende varer og gaveartikler, suvenirer, skrivesaker, elektronikk, priser, skilt, emballasje, industrivarer og prototyper.

LEF2-300s UV-LED-lamper med lav varme, herder øyeblikkelig blekk på overflaten av media, slik at bilder, grafikk og fin tekst kan skrives ut på et stort utvalg av harde og myke materialer, inkludert PVC, plast, lerret, tre, lær , stoff og mer, med uovertruffen utskriftskvalitet. Klart blekk produserer førsteklasses glans og matt finish som kan brukes i flere lag for et simulert preget utseende og utrolig levende strukturer. 770 (W) x 330 (D) x 100 (H) mm utskriftsareal på LEF2-300, kombinert med de fire skrivehodene og to UV-lamper, sikrer økt produktivitet.

I følge Kohei Tanabe, president for Roland DGs forretningsavdeling for digitaltrykk, gir LEF2-300s avanserte nye funksjoner utskrift enda enklere, raskere og mer effektivt. –En flerfoldig utskriftsfunksjon for å skrive ut de samme dataene igjen ved ganske enkelt å trykke på en knapp på kontrollpanelet og en skriverstatusmonitor for å sjekke driftsstatus for flere skrivere i sanntid, og fremmer effektiv ytelse når du skriver ut store volumer.

Kohei fortsetter – Etter hvert som alles livsstil og preferanser blir stadig mer varierte, øker etterspørselen etter å lage enestående gjenstander eller high-mix, små serier. LEF2-serien er designet for å dekke slik etterspørsel som den er i stand til raskt å skrive ut på etterspørsel på et mangfoldig utvalg av materialer. Tillegget av LEF2-300 til serieoppsettet gir enda flere kunder muligheten til å skrive ut fantastisk grafikk og livlige strukturer. Vi har som mål å utvikle flere produkter som oppmuntrer kundenes kreativitet for å øke veksten i bedriften.

 

Den nye lasergravereren VersaUV LEF2-300

Samtidig lanserer Roland DG i dag også den nye lasergravereren VersaUV LEF2-300. De to maskinene kan i kombinasjon produsere produkter som både er printet, har fått struktur og er lasergravert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: