Zoom Grafisk satser stort på digital offset med HP Indigo

HP Indigo 12000 – Digitaltrykk i stort format

Zoom Grafisk investerer stort i nye maskiner med både en HP Indigo 12000 og en HP Indigo 7900 med metalliske farger. Med dette øker de både kapasitet og fleksibiliteten samtidig som de mener de høyner kvaliteten betraktelig.

–Ved å satse stort på digital offset med HP Indigo, kan vi nå møte våre kunders behov og den økende etterspørselen på trykk av høy kvalitet med rask levering, hevder Zoom Grafisk i et nyhetsskriv. –Dette tror vi vil komme alle våre nye og eksisterende kunder til gode, enten ditt prosjekt er stort eller lite. De nye maskinene installeres i september av leverandøren Visutech, i våre lokaler her i Drammen, og vi gleder oss til å ta de i bruk.

HP Indigos digitale trykkteknologi med flytende offsetfarge har offsettrykkets høye produktivitet og kvalitet men innehar også digitaltrykkets fordeler som lave oppstartskostnader, høy fleksibilitet og alle muligheter med variabel data.

Ari Hauksson

– Vi har hatt HP-maskin i flere år og erfaringen det har gitt oss har nå ført til at vi velger å satse på HP-teknologi, sier daglig leder, Ari Hauksson.

–HP Indigo 12000 er en høyeffektiv digital offset-maskin som trykker i stort format og med absolutt høyeste trykkvalitet. En stor fordel med HP Indigo 12000 er muligheten for digitaltrykk i B2-format, som er hele 75 x 53 cm. For Zoom Grafisk innebærer dette at vi øker både produksjonskapasiteten og produktspekteret ved å kunne tilby våre kunder den unike kombinasjonen av digitaltrykk i stort format.

 

HP Indigo 7900 – Høykvalitetstrykk med nyheten metalliske farger

Den nye HP Indigo 7900 er utstyrt med sju fargestasjoner som åpner opp for helt nye produkter med spesialfarger, deriblant nyheten med metalliske farger. Med HP Indigo Silver Ink kan Zoom Grafisk produsere høykvalitetstrykk med metallisk trykk direkte i trykkmaskinen.

Flere fargestasjoner skaper mulighet for nye kreative produkter som vekker oppmerksomhet og skiller seg ut i mengden med spesialeffekter, økt fargerom eller fototrykk med ekstra høy kvalitet.

–Trykk med hvit farge gjør det mulig for oss å tilby et større, mer allsidig og variert utvalg av trykksaker, for eksempel på farget papir, plast og transparente media. De ekstra fargestasjonene kan også brukes for HP Indigo Digital Matte og HP Indigo Transparent ink for å gi trykket ekstra beskyttelse eller for å skape partielle effekter.

Gulltrykk

Ved å trykke med CMYK pluss oransje, fiolett og grønt (HP Indichrome Plus) oppnås et fargerom i tillegg til de vanlige og godt samsvarende emuleringene av PANTONE®-fargeskalaen kan gjøres direkte i trykkmaskinen.

Når Light Cyan og Light Magenta brukes sammen med CMYK-prosessfargene, oppnås et forbedret bilde med mykere toner og mettede farger. Trykket får et fotorealistisk utseende med minst samme høye kvalitet som tradisjonelt fremkalte fotografier. Light Light Black kan brukes sammen med vanlig sort for å skape mykere overganger av gråtoner og forbedre kvaliteten på sorthvit og monokrome fotografier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *