Epsons første tolvfargers fotoprintere og printere for prøvetrykk

SureColor SC-P7500- og SC-P9500-storformatsprintere tilbyr eksepsjonell kvalitet og allsidighet på tvers av mange bruksområder.

Epson har lansert sine første tolvfargers storformatskrivere som tilbyr det bredeste fargespekteret noensinne med 99 % Pantone-dekning.

1. oktober lanserte Epson de to nye printerne SureColor SC-P7500 (24 tommer) og SC-P9500 (44 tommer), som de mener er ideelle for kunstnere og fotografer på grunn av pålitelig reproduksjon for profesjonell prøvetrykking og rask gjennomstrømning for produksjon av høyt volum. Printerne vil være tilgjengelige på markedet i desember.

Pro12 blekksett
De to storformatskriverne kompletteres av Epsons nylig utviklede UltraChrome Pro12-blekksettet med K3-teknologi som leverer begge de svarte blekkfargene samtidig, og inkluderer oransje, grønt og fiolett, noe som gir brukeren imponerende fargenøyaktighet. Disse to P-seriemodellene er utviklet for en rekke bruksområder, og man har spesielt tenkt på profesjonelle fotografer og kunstproduksjon. Disse krever høyest mulig utskriftskvalitet for å oppfylle forventningene til kresne kjøpere. I tillegg til tolvfargers blekksett bruker de Epson-designede, avanserte skrivehodene opptil 800 dyser for hver farge for nøyaktig punktplassering og eliminering av trykkfeil. De kombinerer høyhastighetsproduksjon med kvalitet, takket være μTFP12-skrivehodet med 300 dpi-oppløsning og 12 kanaler. Bildene drar også fordel av jevne graderinger og nøyaktig reproduksjon av tekstur, hevder Epson. Man kan også velge å spandere på seg et SpectroProofer med fotospektrometer, som fører til raskere og mer nøyaktig fargemåling, og den innebygde fargekontrollen er fullstendig automatisert.

Bredere utvalg av medier
Dypere svartfarger oppnås gjennom en teknologi for bedre svart dekning, noe som resulterer i enda mer slående og dramatiske bilder. For de som setter pris på ekte kreativ frihet og må skrive ut på et bredt utvalg av medier støtter SC-P7500 (24 tommer) og SCP9500 (44 tommer) kunstpapir, lerret, fotopapir og mer. Epson tar også sikte på at de nye printerne vil være nyttige til f.eks. prøvetrykking av emballasje og kontraktprinting.

–For å produsere virkelig nyskapende produkter må vi forstå hva kundene trenger og hva de ikke trenger, forklarer Marc Boehmer, product manager pro photo/printer, Epson Europe. –Dette gjør det mulig for oss å bygge skrivere uten overflødig teknologi – og fokusere på det som betyr mest for de som bruker dem, hver dag. Med tanke på dette tror jeg at vi har oppnådd noe spesielt som gir større kreativ frihet og nye potensielle forretningsmuligheter for våre brukere, mener Boehmer Han legger til: –Det å kunne tilby tolvfargers fotoskrivere er noe helt nytt for oss i Epson. Dette suppleres videre med imponerende utskriftshastigheter, utskriftskvalitet og et brukervennlig grensesnitt. Alt er designet for å fungere perfekt sammen i en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte.

SureColor SC-P7500 og SC-P9500 vil være tilgjengelig fra desember 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: