Ricoh Norge har flyttet

I april meldte Ricoh at de flytter virksomheten til nye Valle Wood på Helsfyr, og nå har flyttingen funnet sted.

Valle Wood

Etter over 20 år i Nydalen var mandag 30. september var første dag i nye lokaler med godt fornøyde ansatte for Ricoh. Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivt tre, noe som tiltalte Ricoh i deres søken etter nye lokaler. Bærekraft står høyt på agendaen både hos Ricoh og Valle Wood, i tillegg til fleksible og nye løsninger for måter å arbeide på.

Ricoh ser fram til nye tider i nye lokaler, som er i Innspurten 13, 0663 Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: