Ricoh Norge har flyttet

I april meldte Ricoh at de flytter virksomheten til nye Valle Wood på Helsfyr, og nå har flyttingen funnet sted.

Valle Wood

Etter over 20 år i Nydalen var mandag 30. september var første dag i nye lokaler med godt fornøyde ansatte for Ricoh. Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivt tre, noe som tiltalte Ricoh i deres søken etter nye lokaler. Bærekraft står høyt på agendaen både hos Ricoh og Valle Wood, i tillegg til fleksible og nye løsninger for måter å arbeide på.

Ricoh ser fram til nye tider i nye lokaler, som er i Innspurten 13, 0663 Oslo

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: