07 Media arrangerer Barnas grønne kunstverksted i Oslo

Foto: Colorbox.com

I samarbeid med Det Internasjonale Barnekunstmuseet arrangerer 07 Media en åpen dag med tema “Barnas grønne kunstverksted” i Oslo lørdag 12. oktober.

Finn frem dine kreative evner, og møt opp på en dag med spennende aktiviteter. Målet er å inspirere barn til å ta en stemme i klima og miljøkampen, gjennom bruk av overskuddspapir fra egen produksjon.

Barna vil få muligheten til å lage og visualisere sine egne kunstverk som vil stilles ut denne dagen.

Det blir også andre aktiviteter som eventyrstund med høytopplesning, besøk av miljømaskotten Tigra som skal lære oss mer om hvordan vi alle kan ta vare på miljøet vårt. Samt andre miniforedrag rundt temaet papir og miljø, myter & fakta.

Arrangementet er gratis og skjer mellom kl 12 0g kl 16 i Sandakerveien 24 C.

Nettside: Barnas grønne kulturverksted

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nytt blad ute

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som…

Karibu setter nye standarder for rull-til-rull print

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München ble nylig den første kunden som begynte å produsere på en Karibu rull-til-rull printer. Både administrerende direktør og operatør er begeistret for kvaliteten som Karibu leverer på alt materialet: –Det beste jeg noensinne har sett i rull-til-rull-print.

Publisert av: 

web-to-print: Intervju med Fabian Frenzel

Forklaringen på hvorfor WtP er et vellykket konsept, er ikke fordi online trykkerier bruker flest mulig og størst mulige trykkpresser. Disse er lett tilgjengelige i alle deler av verdenen. Den virkelige verdien av WtP er basert på en enkel idé – nemlig en brukervennlig online plattform, som pålitelig oppfyller kundenes krav.

Publisert av: 

Kvesser i alle emballasjesegmenter

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Publisert av: