Konica Minolta fortsetter inn på etikettmarkedet

Konica Minolta tegnet mange kontrakter på Labelexpo – etikettmessen i Brüssel.

Etter oppkjøpet av MGI har Konica Minolta full fart på vei inn til etikettmarkedet for digitaltrykk.

MGIs maskiner har typisk vært preget av den høye kvaliteten, mens Konica Minolta har mer av den industrielle kunnskapen som kreves for å oppnå konkurransedyktige hastigheter.

Med den nye AccurioLabel 230, som ble lansert på Labelexpo i Brüssel, har de fått en maskin som faktisk er nesten dobbelt så rask som forgjengeren. Med over 20 meter per minutt klarte Konica Minolta også å få det til å knitre i ordrebøkene. Syv linjer ble solgt under messen – de fleste til Tyskland, men også noen til Frankrike og Italia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: