Konica Minolta fortsetter inn på etikettmarkedet

Konica Minolta tegnet mange kontrakter på Labelexpo – etikettmessen i Brüssel.

Etter oppkjøpet av MGI har Konica Minolta full fart på vei inn til etikettmarkedet for digitaltrykk.

MGIs maskiner har typisk vært preget av den høye kvaliteten, mens Konica Minolta har mer av den industrielle kunnskapen som kreves for å oppnå konkurransedyktige hastigheter.

Med den nye AccurioLabel 230, som ble lansert på Labelexpo i Brüssel, har de fått en maskin som faktisk er nesten dobbelt så rask som forgjengeren. Med over 20 meter per minutt klarte Konica Minolta også å få det til å knitre i ordrebøkene. Syv linjer ble solgt under messen – de fleste til Tyskland, men også noen til Frankrike og Italia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: