Kvesser i alle emballasjesegmenter

Gjengen fra Antalis var forventningsfulle foran Empack 2. – 3. oktober, idet messen var i ferd med å åpne portene.

Antalis kom inn på Empack-messen og viste den bredden de har i emballasjeløsninger.
– Alt fra standardløsninger, spesielle løsninger til det faktum at du kan gå fra enkle produkter til en helhet med maskiner for automatisk emballasje. Det er det vi prøver å symbolisere her, sier Fredrik Carlsson.

Antalis er en erfaren utstiller på Empack-messen. Fredrik Carlsson, salgssjef i Antalis innen forretningsområdet Packaging, sier at de investerer stort i å kommunisere at Antalis-serien dekker det meste av det kundene ønsker.

– Enten det er en e-detaljist eller tung industri, vi er like godt egnet for alle de segmentene.

Fredrik Carlsson fremhever Antalis kunnskap innen emballasjeområdet.

– Jeg tror det handler veldig mye om kompetansen. Det er tross alt sant at alle våre kolleger i bransjen har mer eller mindre samme rekkevidde. Men så handler det mer om å utvikle sine eksisterende kunder og finne nye måter med nye kunder. Der synes jeg vi er gode, sammen med fantastisk lager og logistikk der vi alltid leverer innen 24 timer etter produktene vi har på lager, noe som betyr en veldig sterk sikkerhet for kunden, sier Fredrik Carlsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: