Neopost bytter navn til Quadient

Neopost, kjent fra grafisk bransje som leverandør av maskiner for etterbehandling og ferdiggjøring, annonserte 23.09.19 at de endrer navn til Quadient.

Den nye merkevarestrategien gjenspeiler firmaets forpliktelse til å hjelpe kunder med å bygge tette og mer personlige kunderelasjoner på tvers av kanaler og i alle møtepunkter, tradisjonelle som digitale, hevder selskapet i en pressemelding.

Verden utvikler seg og kundens forventninger utvikles i takt med den. For å møte det stadig økende kravet til tilgjengelighet samt bygge sterke og langvarige relasjoner med kundene, kreves det et fokus utover tradisjonelle fysiske kommunikasjonsmåter. Dagens kunder forventer raske og enkle løsninger på sine behov. De vil ha personlige, lett tilgjengelige, konsistente, meningsfulle og sikre kundeopplevelser – uansett kanal.

Å samles under et nytt og globalt anerkjent varemerke forsterker firmaets fokus på bærekraftig vekst og kontinuerlige engasjement for å levere innovative løsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: