Avery klippet snoren

PUBLISERT: 15 oktober 2019
OPPDATERT: 21 mars
Jeroen Diderich, visepresident og daglig leder for forretningsområdet Label and Graphic Materials Europe, Kamran Kian, visepresident for globale operasjoner og forsyningskjeder, etiketter og grafiske materialer, Etienne Schneider, visestatsminister, finansminister, Luxembourg. Foto: Avery Dennison

Avery Dennison har offisielt åpnet et nytt produksjonsanlegg i Luxembourg. Det ferdige prosjektet, med en regning på $ 65 millioner, vil styrke produsentens avtrykk i Europa.

Produksjonsanlegget er en utvidelse av den eksisterende fabrikken som Avery Dennison har på Rodange-anlegget i Luxembourg. Dette er det største globale initiativet selskapet har tatt de siste årene.

Investering i bærekraft
Tim Presto, visepresident for forsyningskjede og operasjoner i Europa, uttaler i en pressemelding at konstruksjonen gir en rekke fordeler for Avery Dennison i Europa.

– Det gir oss et mer fleksibelt og fleksibelt produksjonsnettverk, øker våre toppbeleggingsevner og hjelper oss med å bedre møte svingninger i kundebehov. Med sin moderne design og sentrale beliggenhet støtter den nye utvidelsen våre bærekraftsambisjoner. Dette gir oss en vektstang for å redusere vårt karbonavtrykk ved å redusere behovet for transport i produksjonsprosessen, samtidig som vi kommer nærmere flere av våre kunder. Til slutt, og viktigst av alt, gir det oss de mest moderne maskiner og utstyr som forbedrer produktkvaliteten vår og maksimerer driftseffektiviteten.

12 000 kvadratmeter
Bygningen dekker 12 000 kvadratmeter og den totale investeringen utgjør 65 millioner dollar. Anlegget inkluderer en multifunksjonell coater for materialbelegning, en ny emballasjelinje, ekstra slitterkapasitet og et automatisert lager.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324