Avery klippet snoren

PUBLISERT: 15 oktober 2019
OPPDATERT: 21 mars
Jeroen Diderich, visepresident og daglig leder for forretningsområdet Label and Graphic Materials Europe, Kamran Kian, visepresident for globale operasjoner og forsyningskjeder, etiketter og grafiske materialer, Etienne Schneider, visestatsminister, finansminister, Luxembourg. Foto: Avery Dennison

Avery Dennison har offisielt åpnet et nytt produksjonsanlegg i Luxembourg. Det ferdige prosjektet, med en regning på $ 65 millioner, vil styrke produsentens avtrykk i Europa.

Produksjonsanlegget er en utvidelse av den eksisterende fabrikken som Avery Dennison har på Rodange-anlegget i Luxembourg. Dette er det største globale initiativet selskapet har tatt de siste årene.

Investering i bærekraft
Tim Presto, visepresident for forsyningskjede og operasjoner i Europa, uttaler i en pressemelding at konstruksjonen gir en rekke fordeler for Avery Dennison i Europa.

– Det gir oss et mer fleksibelt og fleksibelt produksjonsnettverk, øker våre toppbeleggingsevner og hjelper oss med å bedre møte svingninger i kundebehov. Med sin moderne design og sentrale beliggenhet støtter den nye utvidelsen våre bærekraftsambisjoner. Dette gir oss en vektstang for å redusere vårt karbonavtrykk ved å redusere behovet for transport i produksjonsprosessen, samtidig som vi kommer nærmere flere av våre kunder. Til slutt, og viktigst av alt, gir det oss de mest moderne maskiner og utstyr som forbedrer produktkvaliteten vår og maksimerer driftseffektiviteten.

12 000 kvadratmeter
Bygningen dekker 12 000 kvadratmeter og den totale investeringen utgjør 65 millioner dollar. Anlegget inkluderer en multifunksjonell coater for materialbelegning, en ny emballasjelinje, ekstra slitterkapasitet og et automatisert lager.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik