Høye hastigheter med ny planprinter

Roland DG lover høyere hastigheter i stort format med den nye flatbed printeren IU-1000F.

Roland DG utvider printerporteføljen med en ny uv-led flatbed printer, IU-1000F. Denne skal kunne trykke på et bredt spekter av materialer med en hastighet på opptil 116 kvadratmeter i timen.

Kravene til visuell kommunikasjon, som innendørs og utendørs reklame, arrangements- og butikkdekorasjon, øker og blir mer forskjellige. Samtidig øker kravene til raske leveranser, noe som legger høyt press på skilt- og displayfirmaer, ifølge Roland DG.

«Interessant produktgruppe»
Her danner uv-printere en interessant produktgruppe, da de kan levere monteringsklare produkter direkte fra maskinen, og kan trykke på en rekke materialer og applikasjoner.

– Det er en kraftig løsning for skilt- og printvirksomheter som ser etter mer effektiv og raskere produksjonskapasitet. Ved å tilby økt produktivitet, materialkompatibilitet, bildekvalitet og brukervennlighet er jeg sikker på at IU-1000F vil gi en økt lønnsomhet for trykkerier, sier Kohei Tanabe, administrerende direktør i DP Business Division.

UV-blekk med høy densitet
I tillegg til høy vedheftingsevne, har skriveren UV-blekk med høy densitet samt hvit, lakk og primer som grunntrykk. IU-1000F har en rekke funksjoner for optimering av ytelse, som inkluderer en statisk ionisator, et fleksibelt kretskort som kan håndtere materialer i forskjellige størrelser fra veldig store til flere små paneler, samt en justeringsstift for rask klargjøring.

Tilføyelser til TrueVIS-serien
Roland DG lanserer også tre nye versjoner av TrueVIS SG-serien, SG2, som kommer i tre bredder: 762 millimeter, 1,371 millimeter og 1,625 millimeter.

Serien støttes av noen av bransjens største medieprodusenter – et kvalitetssignal som innebærer muligheten til å markedsføre sine selskaper som sertifiserte kunder under visse betingelser. SG2 og det nye TR2-blekket er også sertifisert med Avery Dennisons ICS ytelsesgaranti.

Noen av forbedringene med SG er ifølge Roland DG det nye automatiske rullesystemet som krever veldig lite kontroll av operatøren. Det kommer også med en ny funksjon for å utføre automatisert utskrift og beskjæring med eller uten skjæremerker.

SG2 kommer også med funksjoner som skal minimere driftskostnadene og øke lønnsomheten. Blant annet et nytt blekksystem som reduserer blekkforbruket med opptil 54 prosent, på grunn av automatiserte vedlikeholdsrutiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.