To nye storformatprintere fra Canon

PUBLISERT: 4 november 2019
OPPDATERT: 4 november
imagePROGRAF TA-20

Canon lanserte 1. november en ny imagePROGRAF TA-serie med to skrivere – en 24-tommers bordmodell og en 36-tommers gulvmodell. To prisgunstige modeller med et allsidig, brukervennlig system. Serien er myntet på næringsliv og offentlig sektor, og gjør det mulig å skrive ut mindre antall storformatutskrifter i A1 eller A0 når du trenger det.

TA-serien har fått de beste kvalitetene fra de avanserte imagePROGRAF TX- og TM-seriene, inkludert luftbasert matesystem (AFS, Air Feeding System), hevdes det fra Canon i pressemeldingen. Systemet sørger for at papiret ligger flatt, slik at skrivehodet kan påføre blekket presist uten friksjon mot papiret. Det betyr at du får høyere kvalitet med mer presist bilde. I tillegg er den interne mekanikken optimalisert for lavest mulig støynivå ved bruk, noe som gjør de nye modellene velegnet for miljøer som stiller strenge krav til støy. Takket være det kompakte designet kan skriverne også plasseres ved siden av kontorpulten.

Kapasiteten og papirformatet for disse printerne er oppgitt av Canon til

  • imagePROGRAF TA-20 = opptil 110 A1-sider i måneden
  • imagePROGRAF TA-30 = opptil 80 A0-sider i måneden

–Vi ser at stadig flere i markedet etterspør muligheten til å skrive ut DAK-tegninger på mindre anleggsområder, produsere plakater internt eller skrive ut storformatbilder til en mer interaktiv klasseromsundervisning, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for storformat hos Canon Norge. –Vår nye imagePROGRAF TA-serie dekker alle disse storformatoppgavene. De grunnleggende teknologiene i imagePROGRAF-utvalget, som luftbasert matesystem (AFS) og LUCIA TD-blekk, videreføres i den nye serien. På den måten kan du produsere materiell i profesjonell kvalitet og dra fordel av allsidige utskriftsmuligheter på arbeidsplassen, avslutter Frantsen.

 

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324