Nordisk trykkerikjempe får nye eiere

Forhandlingene er i havn. Brand Factory-konsernet, med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark får nye eiere.

Lazarus Equity Partners AB kjøper det nordiske trykkerikonsernet Brand Factory. Trykkerikjempen skriver på sitt nettsted at Lazarus er et investeringsselskap som har spesialisert seg på å snu utviklingen for firmaer som befinner seg i utsatte situasjoner.

– Brand Factory er markedsledende i mange spennende segmenter, med store og lojale kunder. Vi tror at vårt oppkjøp av selskapet er en viktig del i den ny starten som nå trengs. Vi ser spesielt gode muligheter til å styrke selskapets posisjon fremover og vi håper at vi som nye eiere kan tilføre den handlekraften som kreves, sier Claes Jonson, partner i Lazarus Equity Partners AB, i en uttalelse.

Annica Axelsson, administrerende i Brand Factory:

– Jeg er stolt og glad over å få aktive og erfarne eiere som har tror på selskapet og som ser det fremtidige potensialet. Det er også en beroligende beskjed til våre medarbeidere, leverandører og kunder.

Logistikkselskapet Logistics inngår ikke i forvervet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.