Sturla fra Lundblad Media intervjuet

Sturla Fossum Foto: Trine Lise Halmøy

Gatemagasinet Virkelig har i sitt mørketidsnummer intervjuet Sturla Fossum fra Lundblad Media, som trykker magasinet. Tromsøfirmaet har trykket gatemagasinet i 15 år nå. Den musikkinteresserte lederen av firmaet forteller om sitt liv og virke og om mediefirmaet og deres trykkeoppdrag som inkuderer jobber for Tromsøs musikkliv, Svalbardposten, Sparebank 1, Eiendomsmegler 1 og flere andre i det lokale næringslivet.

Lundblad Media har lagt ut en faksimileutgave av intervuet på sitt nettsted, som du finner her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: