Verdensnyheten SEGO Lyskasser

PUBLISERT: 9 januar 2020
OPPDATERT: 9 januar
Markedsmateriell og Reklame AS har gleden av å introdusere verdensnyheten SEGO Lyskasser.

Markedsmateriell og Reklame AS har sikret seg eksklusive salg og importrettigheter i Norge av SEGO lyskasser og har opplevd en voldsom mottakelse blant flere av sine største kunder. Firmaet sier i en pressemelding at de mener at SEGO lyskasser er produktet som best kombinerer pris med design og kvalitet.

LED lyskassesystemet SEGO kan leveres i mange ulike størrelser og er enkelt, innovativt og intuitivt i bruk. Med ulike tilbehør som hylleløsninger og skjermbraketter er også systemene fleksible og skalerbare og kan enkelt tilpasses brukerens behov. Systemene er i særdeles høy kvalitet og laget i aluminium med integrerte UL sertifiserte LED-lys fra Osram med magnetiske kontakter for enkel tilkobling av strøm til profilen.

SEGO lyskasser er gjennomtenkt til hver minste detalj og monteres i sin helhet på noen få minutter uten bruk av verktøy. Takket være mange av dens innovative løsninger vil man blant annet ved bruk integrerte hendler på profilene alltid koble bunn- og sideprofilene med riktig styrke, noe som både bidrar til å unngå feilmontering og slitasje. Materialet på printmediet er av høyeste kvalitet og det best egnede for lyskasser og kommer ferdig levert med påsydde silikonlister tilpasset profilens dybde.

Alle systemer kjøpt komplett blir levert med en slitesterk transportkoffert med doble hjul på hver side i front og støtteben på baksiden. Innsiden er av formkuttet skum som holder alle deler beskyttet og organisert under transport og oppbevaring.

Videre heter det i presseskrivet at SEGO frittstående LED lyskasser er i en særdeles høy kvalitet og passer alle som ønsker å fremme sitt budskap på en moderne og salgsfremmende måte. Lyskassene er frittstående og monteres i sin helhet på noen få minutter uten bruk av verktøy. Sego lyskasser finnes i mange ulike størrelser og kan enkelt tilpasses brukerens behov. Ønsker du muligheten for å legge til hyller eller tv-skjermer kan firmaet også levere det som trengs av fester til dette.

SEGO lyskasser passer utmerket til både dag- og kveldsbruk på en rekke ulike områder, avslutter Markedsmateriell og Reklame AS.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik