Verdensnyheten SEGO Lyskasser

Markedsmateriell og Reklame AS har gleden av å introdusere verdensnyheten SEGO Lyskasser.

Markedsmateriell og Reklame AS har sikret seg eksklusive salg og importrettigheter i Norge av SEGO lyskasser og har opplevd en voldsom mottakelse blant flere av sine største kunder. Firmaet sier i en pressemelding at de mener at SEGO lyskasser er produktet som best kombinerer pris med design og kvalitet.

LED lyskassesystemet SEGO kan leveres i mange ulike størrelser og er enkelt, innovativt og intuitivt i bruk. Med ulike tilbehør som hylleløsninger og skjermbraketter er også systemene fleksible og skalerbare og kan enkelt tilpasses brukerens behov. Systemene er i særdeles høy kvalitet og laget i aluminium med integrerte UL sertifiserte LED-lys fra Osram med magnetiske kontakter for enkel tilkobling av strøm til profilen.

SEGO lyskasser er gjennomtenkt til hver minste detalj og monteres i sin helhet på noen få minutter uten bruk av verktøy. Takket være mange av dens innovative løsninger vil man blant annet ved bruk integrerte hendler på profilene alltid koble bunn- og sideprofilene med riktig styrke, noe som både bidrar til å unngå feilmontering og slitasje. Materialet på printmediet er av høyeste kvalitet og det best egnede for lyskasser og kommer ferdig levert med påsydde silikonlister tilpasset profilens dybde.

Alle systemer kjøpt komplett blir levert med en slitesterk transportkoffert med doble hjul på hver side i front og støtteben på baksiden. Innsiden er av formkuttet skum som holder alle deler beskyttet og organisert under transport og oppbevaring.

Videre heter det i presseskrivet at SEGO frittstående LED lyskasser er i en særdeles høy kvalitet og passer alle som ønsker å fremme sitt budskap på en moderne og salgsfremmende måte. Lyskassene er frittstående og monteres i sin helhet på noen få minutter uten bruk av verktøy. Sego lyskasser finnes i mange ulike størrelser og kan enkelt tilpasses brukerens behov. Ønsker du muligheten for å legge til hyller eller tv-skjermer kan firmaet også levere det som trengs av fester til dette.

SEGO lyskasser passer utmerket til både dag- og kveldsbruk på en rekke ulike områder, avslutter Markedsmateriell og Reklame AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: