Tar inn fresere fra Tyskland

Fresemaskiner fra det Stuttgart-baserte selskapet Vhf Comfacture importeres nå av av Signcom for salg i Sverige, Norge, Finland og Danmark

Andrés Tiszavari, produktsjef for fresemaskiner hos den grafiske leverandøren Signcom, er blitt virkelig imponert over den tyske maskinprodusenten Vhf camfacture. Signcom begynner nå å selge maskinene fra denne produsenten.

Fresemaskiner i størrelser fra A4 opp til 3 x 8 meter er de siste nyhetene i leverandøren Signcoms sortiment. Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har over 30 års erfaring og leverer over 1000 fresemaskiner hvert år.

– Under våre besøk på Vhf-camfacture ble vi enda mer overbevist om at disse maskinene vil bli veldig godt mottatt i markedet, sier produktsjef for fresemaskiner hos Signcom, Andrés Tiszavari i en pressemelding. Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter. De kan også tilpasses i tillegg til standarddimensjonene og bli enda større.

Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter.

Vhf camfacture ligger rett utenfor Stuttgart hvor hver del er montert på et ferdig skreddersydd produkt.

– Selskapet tenker kvalitet til minste detalj, alle deler er produsert i egne selskaper i Europa, med eget utstyr. De har også et bærekraftstankegang som er riktig i tiden, ikke minst gjennom arbeidet med resirkulering. Så legger vi til fantastiske ytelser, kvalitet og stabilitet, et godt prisnivå og referanser som Audi og Siemens. Kort sagt vil fresemaskinene fra vhf camfacture AG bli satt stor pris på av brukerne, mener Andrés Tiszavari.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: