Tar inn fresere fra Tyskland

Fresemaskiner fra det Stuttgart-baserte selskapet Vhf Comfacture importeres nå av av Signcom for salg i Sverige, Norge, Finland og Danmark

Andrés Tiszavari, produktsjef for fresemaskiner hos den grafiske leverandøren Signcom, er blitt virkelig imponert over den tyske maskinprodusenten Vhf camfacture. Signcom begynner nå å selge maskinene fra denne produsenten.

Fresemaskiner i størrelser fra A4 opp til 3 x 8 meter er de siste nyhetene i leverandøren Signcoms sortiment. Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har over 30 års erfaring og leverer over 1000 fresemaskiner hvert år.

– Under våre besøk på Vhf-camfacture ble vi enda mer overbevist om at disse maskinene vil bli veldig godt mottatt i markedet, sier produktsjef for fresemaskiner hos Signcom, Andrés Tiszavari i en pressemelding. Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter. De kan også tilpasses i tillegg til standarddimensjonene og bli enda større.

Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter.

Vhf camfacture ligger rett utenfor Stuttgart hvor hver del er montert på et ferdig skreddersydd produkt.

– Selskapet tenker kvalitet til minste detalj, alle deler er produsert i egne selskaper i Europa, med eget utstyr. De har også et bærekraftstankegang som er riktig i tiden, ikke minst gjennom arbeidet med resirkulering. Så legger vi til fantastiske ytelser, kvalitet og stabilitet, et godt prisnivå og referanser som Audi og Siemens. Kort sagt vil fresemaskinene fra vhf camfacture AG bli satt stor pris på av brukerne, mener Andrés Tiszavari.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: