Tar inn fresere fra Tyskland

Fresemaskiner fra det Stuttgart-baserte selskapet Vhf Comfacture importeres nå av av Signcom for salg i Sverige, Norge, Finland og Danmark

Andrés Tiszavari, produktsjef for fresemaskiner hos den grafiske leverandøren Signcom, er blitt virkelig imponert over den tyske maskinprodusenten Vhf camfacture. Signcom begynner nå å selge maskinene fra denne produsenten.

Fresemaskiner i størrelser fra A4 opp til 3 x 8 meter er de siste nyhetene i leverandøren Signcoms sortiment. Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har over 30 års erfaring og leverer over 1000 fresemaskiner hvert år.

– Under våre besøk på Vhf-camfacture ble vi enda mer overbevist om at disse maskinene vil bli veldig godt mottatt i markedet, sier produktsjef for fresemaskiner hos Signcom, Andrés Tiszavari i en pressemelding. Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter. De kan også tilpasses i tillegg til standarddimensjonene og bli enda større.

Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter.

Vhf camfacture ligger rett utenfor Stuttgart hvor hver del er montert på et ferdig skreddersydd produkt.

– Selskapet tenker kvalitet til minste detalj, alle deler er produsert i egne selskaper i Europa, med eget utstyr. De har også et bærekraftstankegang som er riktig i tiden, ikke minst gjennom arbeidet med resirkulering. Så legger vi til fantastiske ytelser, kvalitet og stabilitet, et godt prisnivå og referanser som Audi og Siemens. Kort sagt vil fresemaskinene fra vhf camfacture AG bli satt stor pris på av brukerne, mener Andrés Tiszavari.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: