Tar inn fresere fra Tyskland

PUBLISERT: 13 januar 2020
OPPDATERT: 13 januar
Fresemaskiner fra det Stuttgart-baserte selskapet Vhf Comfacture importeres nå av av Signcom for salg i Sverige, Norge, Finland og Danmark

Andrés Tiszavari, produktsjef for fresemaskiner hos den grafiske leverandøren Signcom, er blitt virkelig imponert over den tyske maskinprodusenten Vhf camfacture. Signcom begynner nå å selge maskinene fra denne produsenten.

Fresemaskiner i størrelser fra A4 opp til 3 x 8 meter er de siste nyhetene i leverandøren Signcoms sortiment. Vhf camfacture, en del av Vhf Group, har over 30 års erfaring og leverer over 1000 fresemaskiner hvert år.

– Under våre besøk på Vhf-camfacture ble vi enda mer overbevist om at disse maskinene vil bli veldig godt mottatt i markedet, sier produktsjef for fresemaskiner hos Signcom, Andrés Tiszavari i en pressemelding. Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter. De kan også tilpasses i tillegg til standarddimensjonene og bli enda større.

Fresemaskinene er tilgjengelige i størrelser fra A4 til 3 x 8 meter.

Vhf camfacture ligger rett utenfor Stuttgart hvor hver del er montert på et ferdig skreddersydd produkt.

– Selskapet tenker kvalitet til minste detalj, alle deler er produsert i egne selskaper i Europa, med eget utstyr. De har også et bærekraftstankegang som er riktig i tiden, ikke minst gjennom arbeidet med resirkulering. Så legger vi til fantastiske ytelser, kvalitet og stabilitet, et godt prisnivå og referanser som Audi og Siemens. Kort sagt vil fresemaskinene fra vhf camfacture AG bli satt stor pris på av brukerne, mener Andrés Tiszavari.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12