Allkopi Netprint dekorerte skole

Gjennomsiktige folier med trykk er et gjennomgående designelement, sammen med trykk på aluminium og tapeter.

Allkopi Netprint forteller og viser hvordan de har dekorert en skole litt annerledes og lekent med ulike temaer for læring. De har vært med i hele designprosessen og har trykt og levert dekor på alle flater som gulv, vinduer, trapper og skilt. Utsmykningen er med i Antalis Award konkurransen. De forteller selv om prosjektet.

Vi har jobbet sammen med Sandnes kommune. Prosjektet gikk ut på skilt og utsmykning. Vi har hatt et tett samarbeid med fagmiljøet på skolen, da de ønsket et pedagogisk virkemiddel i tillegg til generell foliering av vinduer i henhold til TEK 17. Skolen er inndelt etter forskjellige temaer for 1-3 trinn, 4-7 trinn og ungdomsskolen – likevel har vi beholdt samme strek i designet slik at alt henger sammen.

Her viser vi noen av produktene vi har levert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *