Evenement for å optimalisere farger

PUBLISERT: 20 januar 2020
OPPDATERT: 20 januar
Forskerinstituttet Fogra inviterer til et arrangement om fargestyring 12.-13. februar 2020 i München.

I februar vil et internasjonalt to-dagers arrangement være fullstendig viet fargestyring. Arrangøren Fogra forventer rundt 200 deltagere fra hele verden.

Årets røde tråd for Fogras evenement med fullt fokus på fargestyring er å forene farger og mennesker, Matchende farge – matchende mennesker. Fogra skriver i en pressemelding at normen i dag er å trykke hva som forventes av kunden.

Bør bidra til å optimalisere fargekommunikasjon
Målet med arrangementet er å bidra til å optimalisere fargekommunikasjon og oppnå fargenøyaktighet, også når man printer med mer enn fire farger.

«Printing the Expected» var og er fortsatt den sentrale målestokken i fargestyring, sier Fogra. Timeplanen inneholder syv forskjellige planlagte økter, med temaer som inkjetprinting i høye hastigheter utover kommersiell og emballasjetrykk, fargegjengivelse i CMYK og utvidet fargespekter, og fargekorrigering av tekstil- og emballasjetrykk.

Ulike bransjeaktører på plass
Cirka 200 deltagere forventes å delta i München 12. – 13. februar 2020. Alt fra annonsører, merkeeiere, forhandlere og leverandører av medier og printtjenester vil i løpet av dagene få sjansen til å lære av ledende brukere og eksperter om den siste utviklingen, samt få bakgrunnskunnskap om både eksisterende og fremtidige praktiske løsninger.

Digital print på tekstil
Tekstiltrykkere vil også få tips om hvordan man mestrer nye utfordringer med digitaltrykk. Det er også lovet mye nettverking.

Mer informasjon om arrangementet finner du på Fogra sitt nettsted.

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik