Evenement for å optimalisere farger

Forskerinstituttet Fogra inviterer til et arrangement om fargestyring 12.-13. februar 2020 i München.

I februar vil et internasjonalt to-dagers arrangement være fullstendig viet fargestyring. Arrangøren Fogra forventer rundt 200 deltagere fra hele verden.

Årets røde tråd for Fogras evenement med fullt fokus på fargestyring er å forene farger og mennesker, Matchende farge – matchende mennesker. Fogra skriver i en pressemelding at normen i dag er å trykke hva som forventes av kunden.

Bør bidra til å optimalisere fargekommunikasjon
Målet med arrangementet er å bidra til å optimalisere fargekommunikasjon og oppnå fargenøyaktighet, også når man printer med mer enn fire farger.

“Printing the Expected” var og er fortsatt den sentrale målestokken i fargestyring, sier Fogra. Timeplanen inneholder syv forskjellige planlagte økter, med temaer som inkjetprinting i høye hastigheter utover kommersiell og emballasjetrykk, fargegjengivelse i CMYK og utvidet fargespekter, og fargekorrigering av tekstil- og emballasjetrykk.

Ulike bransjeaktører på plass
Cirka 200 deltagere forventes å delta i München 12. – 13. februar 2020. Alt fra annonsører, merkeeiere, forhandlere og leverandører av medier og printtjenester vil i løpet av dagene få sjansen til å lære av ledende brukere og eksperter om den siste utviklingen, samt få bakgrunnskunnskap om både eksisterende og fremtidige praktiske løsninger.

Digital print på tekstil
Tekstiltrykkere vil også få tips om hvordan man mestrer nye utfordringer med digitaltrykk. Det er også lovet mye nettverking.

Mer informasjon om arrangementet finner du på Fogra sitt nettsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *