Programvare for storformat holder tritt i høye hastigheter

PUBLISERT: 20 januar 2020
OPPDATERT: 20 januar
Det tar bare noen sekunder å få utskriftsklare filer med One Visions arbeidsflytprogram som synkroniseres med Canons storformatprinter.

Canon har inngått samarbeid med programvareselskapet One Vision for å integrere storformatprintere med programvare som automatiserer arbeidsflyten fra start til slutt.

-Kunder må kunne gjøre unna jobber raskere for å dekke etterspørselen, samtidig som de minimerer ressursene, sier Michele Tuscano fra Canon.

For firmaer som printer i de store formatene finnes nå One Visions siste programvarepakke Wide Format Automation Suite. Den er kompatibel med Canons rull-til-rull-serie Colorado og flatbed-printeren Arizona.

Canon Colorado rull-printer er kompatibel med One Vision sin programvare for arbeidsflyt. Det er også flatbedprinteren Arizona.

-Kunder kan nå automatisere produksjonen for å drive sin virksomhet mer effektivt, øke volumene med selvtillit og høyne fortjenesten, sier Michele Tuscano, visepresident for Canon Production Printing i EMEA-regionen for forretningsområdet storformatgrafikk.

Printbar på sekunder
I følge Onevision oppnås en sømløs integrasjon mellom storformatprinteren og programvaren. Når ordren kommer inn i trykkeriet, blir jobbdataene automatisk hentet og jobbfiler opprettet. Samtidig sjekkes filen mot 130 angitte feilkriterier, og hvis det blir identifisert noen feil, blir disse automatisk rettet. Fargebehandling er også optimalisert. Det tar noen sekunder å lage utskriftsklare filer.

– Kunder må kunne gjøre unna jobber raskere for å dekke etterspørselen, samtidig som ressursene deres minimeres. Våre storformatprintere blir raskere, så kundene trenger en arbeidsflytløsning for å følge med i disse økte hastighetene uten at det går utover kvaliteten.

One Vision CEO Hussein Khalil og Michele Tuscano, visepresident for Canon innen EMEA-regionen for forretningsområdet storformatgrafikk.

Siden utskriftsfilen automatisk plukkes opp og dataene normaliseres, forsvinner kompleksiteten i filhåndtering. Det fremskynder rippingen, optimaliserer data og utskriftstid, i følge One Vision. Programvaren forbereder også jobben for etterbehandling ved automatisk å lage skjæremerker i PDF-filene.

En titt på One Visions arbeidsflytprogram Wide Format Automation Suite.

Les videre

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz