Programvare for storformat holder tritt i høye hastigheter

Det tar bare noen sekunder å få utskriftsklare filer med One Visions arbeidsflytprogram som synkroniseres med Canons storformatprinter.

Canon har inngått samarbeid med programvareselskapet One Vision for å integrere storformatprintere med programvare som automatiserer arbeidsflyten fra start til slutt.

-Kunder må kunne gjøre unna jobber raskere for å dekke etterspørselen, samtidig som de minimerer ressursene, sier Michele Tuscano fra Canon.

For firmaer som printer i de store formatene finnes nå One Visions siste programvarepakke Wide Format Automation Suite. Den er kompatibel med Canons rull-til-rull-serie Colorado og flatbed-printeren Arizona.

Canon Colorado rull-printer er kompatibel med One Vision sin programvare for arbeidsflyt. Det er også flatbedprinteren Arizona.

-Kunder kan nå automatisere produksjonen for å drive sin virksomhet mer effektivt, øke volumene med selvtillit og høyne fortjenesten, sier Michele Tuscano, visepresident for Canon Production Printing i EMEA-regionen for forretningsområdet storformatgrafikk.

Printbar på sekunder
I følge Onevision oppnås en sømløs integrasjon mellom storformatprinteren og programvaren. Når ordren kommer inn i trykkeriet, blir jobbdataene automatisk hentet og jobbfiler opprettet. Samtidig sjekkes filen mot 130 angitte feilkriterier, og hvis det blir identifisert noen feil, blir disse automatisk rettet. Fargebehandling er også optimalisert. Det tar noen sekunder å lage utskriftsklare filer.

– Kunder må kunne gjøre unna jobber raskere for å dekke etterspørselen, samtidig som ressursene deres minimeres. Våre storformatprintere blir raskere, så kundene trenger en arbeidsflytløsning for å følge med i disse økte hastighetene uten at det går utover kvaliteten.

One Vision CEO Hussein Khalil og Michele Tuscano, visepresident for Canon innen EMEA-regionen for forretningsområdet storformatgrafikk.

Siden utskriftsfilen automatisk plukkes opp og dataene normaliseres, forsvinner kompleksiteten i filhåndtering. Det fremskynder rippingen, optimaliserer data og utskriftstid, i følge One Vision. Programvaren forbereder også jobben for etterbehandling ved automatisk å lage skjæremerker i PDF-filene.

En titt på One Visions arbeidsflytprogram Wide Format Automation Suite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: